De POCO X3 NFC krijgt de eerste release van Android 11 met MIUI 12

Google heeft Android 11 in september vorig jaar officieel gelanceerd. POCO heeft sindsdien MIUI 12 uitgerold op basis van Android 11 voor POCO F2 Pro en POCO X2 via een stabiel kanaal. Terwijl het bedrijf in september 2020 POCO X3 NFC met MIUI 12 lanceerde, was de Android-kernlaag gebaseerd op Android 10. Als je de telefoon koopt, is hier goed nieuws voor je: POCO X3 NFC ontvangt eindelijk zijn Android 11-update.

POCO X3 NFC XDA-forums

Op MIUI 12 gebaseerde Android 11-versie van de POCO X3 NFC is getagd met softwareversie V12.0.6.0.RJGEUXM, En het is alleen bedoeld voor de Europese variant. Het hoogtepunt van deze versie is natuurlijk Android 11, maar de nieuwe build bevat ook enkele kleinere verbeteringen zoals de introductie van een bijgewerkte kernel en een nieuwe versie van de stock launcher-app. Er is echter geen verandering in het beveiligingspatch-niveau, wat betekent dat gebruikers nog steeds vastzitten aan de patches van februari 2021.

Met dank aan Telegram Magical Unicorn en konsumeri-gebruikers voor de screenshots!

Houd er rekening mee dat deze Android 11-release van de POCO X3 NFC nog steeds als bètastabiel wordt beschouwd. Vaste bèta-updates zijn alleen bedoeld voor gebruikers die zijn ingeschreven voor het Mi Pilot-bètatestprogramma, wat betekent dat builds bedoeld voor deze combinatie niet worden geïnstalleerd op apparaten met Mi-accounts die niet de vereiste toestemming hebben. Zodra de bètatesters van Mi Pilot positieve feedback geven, zal hetzelfde ontwerp via de officiële OTA naar buiten komen.

Als u de versie zelf wilt proberen, kunt u het ZIP-bestand downloaden via de onderstaande link en het handmatig op uw telefoon uitvoeren. Als u een foutmelding krijgt dat de update alleen voor gesloten bètatesters is, kunt u de update downloaden via TWRP. Zodra het bedrijf detecteert dat er geen weergavefouten zijn, wordt de update zonder enige wijzigingen voor alle POCO X3-gebruikers geopend.

READ  De Hit Mobile Game heeft dit jaar maar liefst $ 1 miljard verdiend

Download Android 11 met MIUI 12 voor POCO X3 NFC (codenaam: surya) – V12.0.6.0.RJGEUXM


Met dank aan de erkende XDA-ontwikkelaar Leschagger Download link!

Written By
More from Eda Greene

Telefoons, mobiele games en CMCO behoren tot de topzoekopdrachten van Maleisiërs in oktober 2020

Oktober is voorbij en nogmaals, Google Maleisië heeft ons een aantal interessante...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *