Microsoft werkt aan de Metaverse met Teams-updates en Xbox-upgrades

De Amerikaanse technologiegigant Microsoft stort zich in de Metaverse via updates voor zijn Teams- en Xbox-gameconsole-services, samen met een nieuw product genaamd “Dynamics 365 Connected Spaces”.

Satya Nadella, CEO van Microsoft aankondigen De Metaverse-plannen van het bedrijf voor Teams en Spaces op 2 november tijdens de Microsoft Ignite-conferentie.

“De Metaverse stelt ons in staat om real-world computing in te bedden en de echte wereld in computing in te bedden. Breng een echte aanwezigheid naar elke digitale ruimte. Het belangrijkste is dat we onze menselijkheid met ons mee kunnen nemen en kunnen kiezen hoe we willen leven in deze wereld’, zei Nadella.

De update voor Microsoft Teams heet “Mesh” en Voorletter De uitrol in 2022 biedt gebruikers gepersonaliseerde digitale avatars en meeslepende ruimtes om elkaar te ontmoeten in de Metaverse “die toegankelijk zijn vanaf elk apparaat, zonder dat er speciale apparatuur nodig is.”

Later in het Mesh-ontwikkelingspad kunnen organisaties ook speciale ruimtes bouwen om contexten zoals vergaderingen of ‘sociale mixen’ te ondersteunen.

Netwerkupdate: Microsoft

Het nieuwe Dynamics 365 Connected Spaces-product van Microsoft staat gepland voor de eerste preview in december 2021 en stelt organisaties in staat Metaverse-technologie en kunstmatige intelligentie (AI) te combineren met hun bedrijven. Het bedrijf zei dat Spaces kan worden gebruikt om bewakingsgegevens van camera’s van “de winkel tot de fabrieksvloer” te benutten in wat het een “hybride werkomgeving” noemt.

READ  Xbox Chaturdays 45: Xbox Game Pass mist doel en nieuwe Xbox-gamedetails met Colteastwood

“Met de kracht van je camera’s kun je computervisie en observatiegegevens gebruiken om het plaatje compleet te maken – waardoor je een nieuw perspectief krijgt op mensen, plaatsen en dingen, boeken Vishal Sood, Managing Director van Connected Spaces in een blogpost van 2 november.

Voer na publicatie gewoon AI-aangedreven modellen uit, ook wel vaardigheden genoemd, om inzicht te krijgen in specifieke scenario’s, zoals klantgedrag in een promotie, verkeerspatronen en unieke inzichten in uw ruimte.

Verwant: Sandbox haalt $ 93 miljoen op om de NFT-metaverse uit te breiden

Tijdens een interview met Bloomberg TV op 3 november vertelde Nadella ook: adverteerder Het Xbox-videogamebedrijf van Microsoft zal de Metaverse “absoluut” in zijn spellijnen integreren. De CEO hield zijn kaarten echter dicht bij zijn borst, aangezien hij geen concrete updates aan de gamingsector aanbood.

“Je kunt van ons verwachten dat we dingen in games doen”, zei Nadella, eraan toevoegend:

“Als je Halo als een spel neemt, is het de Metaverse. Minecraft is de Metaverse, en Flight Sim ook. In zekere zin is het vandaag 2D en de vraag is of je dat nu naar een volledig 3D-wereld kunt verplaatsen, en we zijn helemaal van plan om dat te doen.”

Microsoft is niet de enige grote gigant die deze week plannen voor de Metaverse uitrolt, zoals Cointelegraph eerder vandaag meldde dat Nike handelsmerken heeft aangevraagd voor zijn iconische logo en logo voor gebruik in ‘online virtuele werelden’. Het bedrijf heeft ook twee recente vacatures voor Virtual Material Designers gepubliceerd.

nike Ze zei De nieuwe rekruten zullen “een belangrijke rol spelen bij het herdefiniëren van onze digitale wereld en ons in de Metaverse brengen.”

READ  Microsoft Surface Pro 8 Gratis Xbox Controller-bundeldeal en Game Pass

Social media-gigant Facebook is vooral bekend om zijn onderdompeling in de Metaverse, rebranding naar Meta en het bedrijf werkt aan het bieden van een platform voor makers om online virtuele bedrijven te bouwen, online ervaringen te verbinden met de fysieke wereld en zijn eigen VR-hardwarebedrijf te lanceren als ” Realiteitslabs”.

Tijdens een interview met Squawk Box op CNBC op 29 oktober, Reddit mede-oprichter Alexis Ohanian. opgehangen In de plannen van Facebook, die het beschreef als een “grote hit in afleiding en afleiding”, is een van de problemen waarmee het bedrijf te kampen heeft.

Terwijl Ohanian opmerkte dat de Metaverse niet “onderschat” moet worden, benadrukte hij dat er voldoende organische beweging is vanuit de cryptosector om een ​​open Metaverse te creëren in plaats van degene die wordt beheerd door de socialemediagigant:

“Nu is er een beweging van onderaf om etafire te creëren. We hebben gezien wat er gebeurt in de cryptocurrency-gemeenschap … we zien veel mensen bouwen aan wat ik denk dat het is, en hopelijk een veel organischere soort wereld die Facebook oplegt van van boven naar beneden.”