Demon Slayer voor PS5, Xbox Series X en meer toont Tsuzumi Mansion-boog in nieuwe gameplay-promo

Nieuws

Sega heeft een nieuwe trailer onthuld voor Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicle met de Tsuzumi Mansion-boog.

Tijdens de Dag speelconditie Sony Interactive Entertainment en Sega hebben een nieuwe trailer onthuld voor Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, in Japan bekend als Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppu Tan.

Deze keer kijken we naar de gameplay in Tsuzumi Mansion Arc en laten we onze helden in actie zien.

Je kunt het hieronder bekijken.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, in Japan en Azië op 14 oktober voor PS5 en Xbox Series X | S, PS4, Xbox One en pc. De westerse release werd een paar dagen geleden aangekondigd en komt een dag later, op 15 oktober.

Je kunt genieten van de nieuwste gameplay, de nieuwste trailer en screenshots, meer trailers met Tanjiro Kamado en Nezuko, Zenitsu en Inosuke-trailers, één voor Giyu Tomioka, drie met Sakonji Urokodaki, Makomo en Sabito, twee met Tanjiro Kamado (Hinokami) Kagura-versie ) en Morata, twee andere met Shinobu Kocho en Kyojuro Rengoku, een met versies van personages uit de Demon Slayer Academy en de andere met een tweede batch van dezelfde groep.

De game is in ontwikkeling bij de bekende ontwikkelaar CyberConnect2, die zeker wordt gebruikt om games te ontwikkelen op basis van de bekende animatie.

READ  Crusader Kings 3 en Destiny 2 komen in september naar Xbox Game Pass

Trouwens, gisteren kregen we een nieuwe trailer voor het nieuwe seizoen van de anime, gericht op de Entertainment District Arc.

Written By
More from Vanessa Hale

Die Red Dead Redemption-collectie ‘Leak’ ziet er zeker uit

Het grote gespreksonderwerp op sociale media vanmiddag was het schijnbare bestaan ​​van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *