Microsoft wil Disgaea en Ys mogelijk naar Xbox brengen

Microsoft is mogelijk in gesprek met game-uitgever NIS America om Disgaea en Ys in de nabije toekomst naar Xbox-platforms te brengen, op basis van het laatste gerucht.

In aflevering 116 van de XboxEra-podcast zei Nick (ook bekend als Shpeshal_Nick) dat Microsoft samenwerkt met NIS America om een ​​aantal van hun games, of misschien een bepaalde serie, naar Xbox-consoles te brengen. Hij herinnerde zijn fans eraan dat hij in het verleden een soortgelijk gerucht over Persona had onthuld.

Maar Nick weigerde games te noemen. Hij drong er bij zijn volgers op aan geduld te hebben, aangezien het even duurde voordat er een karakteraankondiging kwam, en elk officieel woord van NIS over de mogelijke verschijning van Disgaea en/of Ys op Xbox zou enige tijd in beslag nemen.

Om te beginnen is Disgaea een reeks tactische videogames gemaakt en ontwikkeld door Nippon Ichi (NIS). Disgaea: Hour of Darkness, later opnieuw uitgebracht als Disgaea: Afternoon of Darkness en Disgaea DS, diende als de Japanse première van de serie op 30 januari 2003. Het is een van Nippon Ichi’s meest populaire eigenschappen en heeft zowel de manga als de anime-serie. Disgaea-spellen staan ​​bekend om hun grappige taal, uitdagende gameplay en zeer extreme statistieken. Vanaf 2021 zijn er 5 miljoen exemplaren van de Disgaea-serie verspreid.

De speler begint aan verschillende missies vanuit een centrale positie in elk Disgaea-spel. Ze moeten tools en teamleden beheren, hun wonden helen en ander microbeheer in het centrum uitvoeren. Wanneer de speler klaar is, kunnen ze ervoor kiezen om door te gaan naar de volgende beschikbare missie of alle missies te herhalen die ze al hebben voltooid. Missies zijn meestal verdeeld in verschillende hoofdstukken met scènes voor en na de missie om het verhaal te verbeteren. Alle missies kunnen worden voltooid door alle vijandelijke troepen uit te schakelen in turn-based gevechten. Deze taken worden uitgevoerd op een op een raster gebaseerd isometrisch bord met spaties op verschillende hoogtes.

READ  De eerste golf van games komt op 1 juli
Written By
More from Vanessa Hale
Killer Queen Black komt op 23 februari naar Xbox
Het zal eindelijk Liquid Bit- en BumbleBear-games opleveren Killer Queen Black Naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *