Het Xbox Series X-rapport is mogelijk zojuist gelekt van zijn grootste exclusieve tot nu toe

De Xbox Series X heeft mogelijk exclusieve hardware die groter is dan de Oneindige uitstraling. Volgens een nieuw rapport is MachineGames niet de enige studio die eigendom is van Xbox en werkt aan Lucasfilms IP. Dit nieuwe rapport komt in dezelfde week als een apart rapport waarin wordt beweerd dat de Star Wars: The Mandalorian De game is in ontwikkeling. Voor de duidelijkheid: dit zijn twee afzonderlijke rapporten, maar ze zijn waarschijnlijk gerelateerd.

Dit nieuwe rapport wordt gekenmerkt door MrMattyPlays die tijdens de laatste aflevering van Definitie van een hertog Een podcast onthulde hij dat hij het nieuwe had gehoord Indiana Jones De game die wordt ontwikkeld bij MachineGames is niet de enige Lucasfilms-game in actie op Xbox. Helaas was dat alles wat hij moest onthullen. Er is geen woord over welke studio aan het spel werkt, wanneer het zal worden onthuld of wat het IP-adres is.

De meest opwindende mogelijkheid, althans voor Xbox-fans, is dat dit een Star Wars Spel. Zoals opgemerkt, komt dit nieuwe rapport naast het eerder genoemde rapport over De Mandurisch. Bovendien was de bron in kwestie – MrMattyPlays – de eerste die zei dat Aspyr aan een remake werkte. Star Wars: Knights of the Old Republic, Wat niet is bevestigd, maar is geverifieerd door verschillende bronnen. Met andere woorden, er zijn verschillende redenen om aan te nemen dat dit een game kan zijn die is gebaseerd op De MandurischMaar voorlopig is dit slechts speculatie. Als dat het geval is, is het een enorme keuze voor Xbox, ervan uitgaande dat het een exclusieve console zal zijn.

READ  'ARK'-update 2.39 voegt Fear Evolved 4 toe op PS4 en Xbox

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen hierop gereageerd. We verwachten niet dat dit zal veranderen, maar als dit het geval is, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Neem ondertussen dit alles, het rapport en de speculatie die het oproept met de nodige voorzichtigheid.

Voor meer berichtgeving over Xbox Series X – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, deals, speculatie, handleidingen, recensies, previews en interviews – klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Rocket League kondigt onverwachte nieuwe functie aan

Rocket League heeft een onverwachte nieuwe functie aangekondigd voor de PS4, Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *