Microsoft zal u binnenkort toestaan ​​Xbox-games naar uw iPhone te streamen

Er komt een nieuwe Xbox-app naar mobiel en deze zal enorm zijn voor iPhone-gebruikers die vaak vechten om wie de controle over de tv krijgt. Microsoft heeft onlangs een nieuwe versie van de Xbox-app voor iOS in het TestFlight-testprogramma geplaatst, wat aangeeft dat deze binnenkort beschikbaar zal zijn voor het grote publiek. De nieuwe app zal de iPhone-ervaring in overeenstemming brengen met hun Android-app die een week geleden in openbare bèta werd uitgebracht.

De nieuwe app verbetert het meldingssysteem en de inbox voor feestjes, chats, nieuwe vrienden en volgers, kant-en-klare opnames, evenals standaardberichten. Het stelt spelers ook in staat om te chatten en verbinding te maken, ongeacht of ze op Xbox One, pc of Xbox Series X / S zitten. Een deel van de hoop van de nieuwe app is dat het spelers zal aanmoedigen om volledig te profiteren van de deelknop, die wordt geïntroduceerd op de nieuwe Xbox-controllers.

Een ander onderdeel van de app is dat deze zal worden gebruikt om de installatie-ervaring voor de nieuwe Xbox Series-consoles te stroomlijnen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan inloggen op dingen met een joystick. Spelers kunnen de app gebruiken om te kiezen welke games ze op de console willen installeren, de gamebibliotheek te beheren en als afstandsbediening. Het meest opwindende voor iOS-gebruikers is dat dit eindelijk het Console Streaming-voorbeeld naar de iPhone zal brengen, met de service die nu Xbox Remote Play wordt genoemd.

Met Xbox Remote Play kunnen gebruikers games rechtstreeks van hun Xbox One via Wi-Fi naar hun telefoon streamen. Het is ontworpen voor mensen die hun spel willen blijven spelen terwijl andere mensen in het huishouden de tv gebruiken. Xbox Remote-play is anders dan xCloud doordat xCloud niet vereist dat spelers een Xbox bezitten of de game die ze spelen. Remote-play is slechts het streamen van een game die al is gedownload naar de home Xbox-console van een gebruiker.

READ  Wordt Xbox Live gratis? Industry Insider-opmerkingen over nieuwe speculatie

Na het gevecht van Microsoft met Apple over xCloud, dat eindigde in het feit dat Apple zei dat ze xCloud alleen op de iPhone konden hebben als Microsoft elk afzonderlijk spel ter beoordeling aan Apple voorlegde, leek de beschikbaarheid van consolestreaming in de toekomst twijfelachtig. Toch is het geweldig voor iPhone-gebruikers om deze bevestiging te hebben dat de functie dat is Vast en zeker komt ergens tussen nu en november (maar waarschijnlijk in de komende weken).

Xbox Remote Play is nu beschikbaar voor Xbox One-bezitters buiten het Insider-programma om, zodat Android-gebruikers nu kunnen beginnen met spelen, terwijl iPhone-bezitters in afwachting kunnen genieten van marineren.

Een andere wijziging die is aangebracht als onderdeel van de lancering van de app, is dat Xbox Live-accounts nu kunnen worden aangemeld bij een onbeperkt aantal Xbox-consoles en apps. Je kunt nog steeds maar op één console tegelijk games spelen, maar het betekent dat bezitters van meerdere consoles zich niet langer zorgen hoeven te maken dat iemand een Xbox in de andere kamer aanzet en hun spel onderbreekt als een soort inbelverbinding op internet.

Written By
More from Vanessa Hale

De Xbox Series X-controller gebruiken met je telefoon

De nieuw uitgebrachte Xbox Series X-console heeft een nieuwe knop en enkele...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *