De Switch-opvolger van Nintendo verschijnt vóór 2100

Dit zou niemand moeten verbazen, maar Nintendo zal de hardwarebusiness niet snel verlaten. Als onderdeel van het bedrijf laatste briefing van het bedrijfsmanagement, onthulde het bedrijf dat het aan nieuwe hardware werkt en dat het voor het einde van de eeuw zal worden vrijgegeven – dat wil zeggen tegen 2099 of eerder.

Een dia bevestigt dat het ‘volgende spelsysteem’ van Nintendo ergens in ‘20XX’ zal worden gelanceerd, wat betekent dat het vóór het jaar 2100 zal worden uitgebracht. , maar Nintendo is niet klaar om zich aan een afspraak te binden. Je kunt de onderstaande afbeelding bekijken en het grappige feit opmerken dat Nintendo besloot de Wii U volledig weg te laten – die console verkocht een relatief magere 13,56 miljoen eenheden. Dit maakte het de slechtst verkochte console die Nintendo ooit heeft gemaakt, met uitzondering van de Virtual Boy. Het falen van het systeem uiteindelijk leidde naar de Switch, dat zijn voorganger in 10 maanden heeft overtroffen. Dat is nogal een comeback.

De 3DS is volledig stopgezet sinds vorige week. De enige Nintendo-systemen die nog in productie zijn, zijn de Switch en Switch Lite. Omdat de Lite in wezen fungeert als zijn speciale handheld, lijkt de behoefte aan een volledig apart formaat verdwenen te zijn. We zullen zien of dat het geval blijft als Nintendo concurrentie krijgt van de next-gen-systemen.

De Switch rijdt momenteel hoog met meer dan Wereldwijd zijn er 61 miljoen verkocht op 30 juni. De console houdt ook zijn momentum vast, aangezien het onlangs een nieuw Amerikaans record heeft gevestigd voor de hoogste dollarverkopen van een console in de geschiedenis gedurende een maand in augustus.

READ  'Ratchet and Clank'-serie heeft dringend een nieuwe collectie nodig مجموعة

Nintendo zal naar verwachting een verbeterd Switch-model in 2021, en welke console dan ook komt, zou enige tijd daarna volgen. De consolecyclusperioden van Nintendo duren meestal 5-6 jaar, maar Nintendo gelooft dat de Switch voor een langere periode een succes kan zijn.

In ander Nintendo-nieuws heeft het bedrijf ook opnieuw bevestigd dat de Mario-film van de makers van Minions staat nog steeds gepland voor een release in 2022. Het bedrijf werkt mogelijk ook aan andere niet-gokuitbreidingen van zijn franchises.

Nintendo heeft dat ook bevestigd meer dan 200 miljoen Nintendo-accounts zijn nu wereldwijd gecreëerd, terwijl de dienst Switch Online nu 26 miljoen abonnees heeft. De SNES-klassieker Donkey Kong Country 2 was onlangs gemaakt deel van de lijst met SNES-spellen die beschikbaar zijn voor abonnees.

Belangrijke Switch-titels die nog in 2020 komen, zijn onder meer Pikmin 3 Deluxe en Hyrule Warriors: Age of Calamity. Vorige week werd Super Mario 3D All-Stars uitgebracht, en er zullen er nog meer aan de voorkant van Mario komen, aangezien de eerste game in de serie zijn 35-jarig jubileum viert. Het is geweest verkopen erg goed. Nintendo bracht deze week ook Kirby Fighters 2 uit, wat voor bijna iedereen als een verrassing kwam. Wat titels van derden betreft, lijkt Capcom voorlopig alles onder controle te hebben. Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2 zijn beide onderweg, en ze zien er uitzonderlijk uit.

Nu aan het spelen: Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Trailer voor officiële aankondiging

More from Madison Garrett

Webshop-wachtwoorden zijn niet langer vereist door de PiM-app

Veilig inloggen op webwinkels zonder allerlei wachtwoorden te hoeven onthouden, dat is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *