Mikael Daez verhoogt de ante van het eten

Als een echte blauwe gamer die 10 uur durende computersessies op de marathon deed en DOTA 1 speelde en ging voor “BEYOND GODLIKE!” killstreaks met zijn vrienden tijdens zijn tienerjaren, weet Mikael Daez dat gamen en eten hand in hand gaan.

De model-gedraaide acteur vertelt hoe gamers vaak moeten kiezen tussen eten en spelen als hun echte energiebalk bijna op is. Daez geeft toe dat hij in het verleden slechte voedselkeuzes heeft gemaakt, zoals instant noodles of ingeblikte goederen, in zijn poging om andere spelers te verslaan, items te upgraden of missies te voltooien om verder te komen in de verhaallijn. Als een van de nieuwste ondersteuners van de on-demand bezorgservice foodpanda van het land, heeft Daez nu zijn voedselspel naar een hoger niveau getild. “Foodpanda was geweldig in het bieden van een naadloze ervaring om eten te krijgen zonder mijn gaming te verstoren”, zei de beroemde gamer. “Het enige dat ik nodig heb, zijn slechts een paar klikken op de foodpanda-app en mijn eten is onderweg.” Daez hoeft geen games meer te stoppen om te eten, want met foodpanda kan hij gewoon op pauze drukken, zijn bestellingen plaatsen via de gebruiksvriendelijke interface van de app en meteen weer in actie komen zonder het momentum van die allerbelangrijkste gamer te verliezen. Met zijn lijst van meer dan 20.000 restaurantpartners in het hele land, belooft foodpanda zijn favoriete maaltijden in slechts 25 minuten of minder te bezorgen. Thuis blijven is ook een beetje gemakkelijker geworden omdat foodpanda de dagelijkse benodigdheden veilig en veilig bezorgt. Ga gewoon naar winkels bij u in de buurt, vink uw bestellingen aan en wacht tot de foodpanda-rijder alles bij u aflevert.

READ  Hoe InnerSloth te steunen voor hun gratis spel - Film Daily

De go-to-orders van Daez zijn de laatste tijd pannenkoeken en wafels. Zoals elke tactische gamer-cum-foodie, heeft hij zijn bestellingen opgeslagen op foodpanda voor herhaalde leveringen om tijd te besparen bij het bestellen en zich meer op zijn gaming te concentreren.

“Het was een geweldige ervaring met foodpanda omdat het mijn game-ervaring kasi tuloy-tuloy na siya verbetert,” zegt Daez, die momenteel Fallout Shelter Online, DOTA 2 en Ragnarok M: Eternal Love (Ragnarok Mobile) speelt. In het populaire online rollenspel, trouwde Daez, wiens gebruikersnaam “Beefbelly” is, voor de derde keer dit jaar met zijn vrouw Megan Young, die “Boneezy” heet. Het stel deelt een passie voor gamen en zegt dat het hen zelfs helpt om een ​​sterkere relatie te smeden. “Het is super cool omdat we elkaar steunen”, zei Daez. “Als ik mijn game solo wil spelen, vindt ze het niet erg omdat ze het begrijpt, dan speelt ze ook haar eigen game solo. Als er een nieuw spel is dat intrigerend is, zijn we verheugd om het met elkaar uit te proberen. ” “Gamen en veel troostmaaltijd geven ons zeker meer mogelijkheden om te communiceren en onze relatie te laten groeien”, voegde hij eraan toe. Met foopanda kun je genieten van heerlijke en onweerstaanbare deals, zoals gratis levering en 40 procent korting gedurende deze maand. Of je nu een noob bent of een serieuze speler, foodpanda is er bij jou en voor jou.

OPMERKING DISCLAIMER: Lezerscommentaar op deze website wordt op geen enkele manier onderschreven door The Standard. Opmerkingen zijn standpunten van thestandard.ph-lezers die hun recht op vrije meningsuiting uitoefenen en ze vertegenwoordigen of weerspiegelen niet noodzakelijk de positie of het standpunt van thestandard.ph. Hoewel deze publicatie het recht behoudt om commentaren te verwijderen die als beledigend, onfatsoenlijk of in strijd met de redactionele normen van The Standard worden beschouwd, kan The Standard niet aansprakelijk worden gesteld voor enige valse informatie die door lezers in dit commentaargedeelte wordt geplaatst.

READ  Asphalt 9: Legends is nu gratis te downloaden op Xbox en Windows

Written By
More from Eda Greene

CMAT Admit Card 2021 Binnenkort verwacht: hier is hoe te downloaden

CMAT 2021-toegangskaart: CMAT 2021-toegangskaarten zullen naar verwachting binnenkort worden uitgegeven. Eenmaal uitgegeven,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *