Touchgrind Scooter overschrijdt 1 miljoen downloads in iOS App Store | Lidwoord

Touchgrind Scooter, het vijfde deel van Illusion Labs in de Touchgrind-serie, heeft een miljoen downloads in de iOS App Store overtroffen. Het is nog maar een maand geleden sinds de release van dit spel op iOS en het heeft al 1 miljoen downloads overschreden.

Touchgrind Scooter is een vingertrainer waarmee je geweldige trucs en de meeste epische stunts en sprongen met je vingertoppen kunt uitvoeren. Verdien punten met je stunts en neem het op tegen spelers van over de hele wereld.
De Touchgrind-serie bestaat al heel lang en laat je gekke stunts doen op BMX-fietsen, skateboards en nu ook op een scooter.

Touchgrind Scooter wordt beschreven als de meest geavanceerde en verbazingwekkende Touchgrind tot nu toe. Beklim roltrappen, beklim hoge hellingen en richels en maak krachtige sprongen, allemaal in een poging om zo hoog mogelijk te komen.

De Touchgrind-scooter is geïnspireerd op, maar bouwt ook voort op zijn voorgangers, waardoor de perfecte stuntrace-ervaring met veel adrenaline tot nu toe wordt gecreëerd. Hier zijn enkele van de functies die de game biedt:

  • Dezelfde bedieningselementen die de Touchgrind BMX 2 had. Revolutionaire “controle met twee vingers”.
  • Aanpasbare motorfietsen
  • Realistische 3D-graphics
  • Een game als deze heeft absoluut geweldige muziek nodig die je krijgt dankzij de geweldige originele soundtrack
  • Er zijn veel poses waar je je aan kunt overgeven. Om specifiek trucs te doen, heb je Tricky Mode, ook Free Mode en Style vs
  • Meerdere uitdagingen en prijzen voor alle verschillende locaties
  • En je kunt je voortgang en items op meerdere apparaten synchroniseren dankzij Gmail- en Apple-connectiviteit
READ  Hoe WhatsApp-, Facebook- en Instagram-accounts te verwijderen

Er zijn maar een paar functies beschikbaar in Touchgrind Scooter en er zijn er nog veel meer. Deze game heeft ook een GPS-klassement geïntroduceerd waarmee spelers kunnen concurreren met hun vrienden of andere spelers in de stad waar ze wonen, hun staat of land. De concurrentie is echt!

Download Touchgrind Scooter nu gratis op iOS App Store. Een Android-release wordt ergens in de nabije toekomst verwacht.

Bekijk ook onze favoriete sportgames in de App Store?


wil je nog meer?
Bekijk onze groeiende collectie Touchgrind Scooter artikelen!

Written By
More from Eda Greene

Clash Royale plaagt een nieuwe kaart die in seizoen 16 naar de game komt

Afbeelding via Supercell Clash Royale’s seizoen 15 loopt ten einde. Met het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *