Miles Morales Platinum Trophy-houders met Freebie

PlayStation heeft verrast Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Spelers die de platina trofee hebben met Freebie. Bekerjagen was niet zo populair als tijdens zijn hoogtepunt op PS3. Veel hardcore PlayStation-gamers jagen echter nog steeds op de trofeeën en, meer specifiek, de Platinum Awards. In termen van moeilijkheidsgraad, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Het is heel gemakkelijk om de Platinum Trophy te winnen, en in tegenstelling tot sommige prijzen, vereist het geen buitensporige vaardigheid of extra vrije tijd, en als gevolg daarvan bezitten veel PlayStation-spelers het.

PlayStation geeft Platinum-eigenaren echter een speciale lijst voor het plaatsen van foto’s die, in ieder geval voorlopig, exclusief is voor eigenaren van Platinum Trophy. Het frame zelf is niet iets speciaals, maar het is een aardig gebaar naar enkele van de grootste PlayStation-fans. Dit is echter niet de eerste keer dat Sony dit heeft gedaan.

Op dit moment is het onduidelijk of alle eigenaren van de Platinum Trophy het frame hebben ontvangen of dat het een willekeurig en beperkt geschenk was. Hoe dan ook, als je de Platinum Trophy al hebt, kun je de onderstaande e-mail vinden:

Op het moment van publicatie heeft Sony in officiële hoedanigheid niets over het geschenk gezegd, wat betekent dat details erover momenteel schaars zijn. Helaas is dat altijd het geval met dit soort geschenken, dus PlayStation-makers zullen waarschijnlijk geen aanvullende details verstrekken. Als dit echter verandert, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal wordt bijgewerkt met alles wat is ingediend, of het nu opvalt of niet.

READ  Owen Hargreaves legt uit wat Paul Pogba heeft gemist om zijn spel naar een hoger niveau te tillen

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Alleen beschikbaar op PS4 en PS5. Voor meer berichtgeving over de game en alles wat met PlayStation te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik op Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

More from Madison Garrett

Dit is wat dat betekent

Er gaan geruchten over Apple Music, maar nu deze code is gedetecteerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *