Xbox Canada plaagt gamers met een unieke denim Xbox-console »OnMSFT.com

Een Twitter-account van Xbox Canada veroorzaakte onlangs een storm op sociale media toen hij een Foto Wat een spijkerhoes voor Xbox Video Game Console.

Het ontwerp van de console is in veel regio’s erg populair gebleken bij gamers. Je kunt het hieronder bekijken.

Hoewel de tweet stelt dat de Xbox Denim-console een ‘uniek’ product is en het onwaarschijnlijk is dat het in massa wordt geproduceerd en verkocht aan de dagelijkse consument, wordt Twitter-gebruikers ook gevraagd om te delen wat voor soort Canadees product de Xbox-consoles ze willen zien en dat impliceert Dat enkele coole of meer populaire ideeën in de toekomst daadwerkelijk kunnen worden gemaakt.

Natuurlijk, als genoeg mensen Xbox Canada vertellen dat een denim console-hoes eigenlijk een goed idee is, zullen ze het misschien toch uitbrengen, maar we zullen moeten afwachten.

Het Twitter-account van Xbox Australië en Nieuw-Zeeland is de laatste tijd ook wat creatief geweest en laat momenteel Xbox-producten achter die zijn geïnspireerd op de Xbox Series X- en S-consoles.

Heb je de laatste tijd geweldige Xbox-producten gezien? Heb je iets gekocht in de online winkel van Xbox Gear nadat het internationaal was verzonden? Deel uw mening met de community in de opmerkingen hieronder en daarna Volg ons op Twitter voor meer Xbox-gamingnieuws.

Deel dit bericht:

READ  Komt Baldur's Gate 3 naar Xbox?
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *