Miley Cyrus bevestigt split met Cody Simpson op Instagram Live-video

Miley Cyrus confirms split with Cody Simpson on Instagram Live video

Miley Cyrus, Cody SimpsonInstagram

Er waren berichten dat Miley Cyrus het uitgemaakt heeft met Cody Simpson en de twee hebben besloten verder te gaan na 10 maanden daten.

Er werd gezegd dat Miley en Cody de afgelopen weken hadden afgetreden. De reden voor het verbreken van de relatie was onbekend totdat de zangeres het nieuws zelf aan haar fans bevestigde in haar nieuwste Instagram Live-video.

“Dus vandaag kwam het naar buiten dat ik en mijn vriend uit elkaar zijn gegaan, het werd bevestigd door een ‘betrouwbare bron’, ook al is niemand betrouwbaar in een relatie behalve de twee personen die eraan deelnemen,” zei Miley in de video. .

Ze ging bevestigen dat ze uit elkaar ging en zei: “Maar op dit moment kunnen twee helften geen geheel vormen en werken we alleen aan onszelf om de mensen te worden die we willen zijn.”

‘We blijven vrienden’

Miley Cyrus, Cody Simpson

Miley Cyrus, Cody SimpsonInstagram

Miley zei verder dat zij en Cody proberen te beslissen met wie ze de rest van hun leven willen zijn. Bovendien zullen ze vrienden blijven zoals ze de afgelopen tien jaar zijn geweest. Ze kwamen dicht bij elkaar in 2015.

“Net als iedereen op deze leeftijd beslissen we gewoon wie we willen zijn met ons leven, wat we met ons leven willen doen. En maak er dus geen drama van als we volgende week uitgaan of pizza halen. We zijn al 10 jaar vrienden en we zullen vrienden blijven, “zei Miley.

Voor de onervaren begonnen Miley en Cody te daten sinds oktober 2019 nadat ze uit elkaar was gegaan met tv-ster Kaitlynn Carter nadat ze een scheiding had doorgemaakt met ex-man Liam Hemsworth.

Volgens verschillende nieuwsberichten hadden Miley en Cody het internet gevuld met hun geliefde foto’s en gekke TikTok-video’s. Ze hadden dit allemaal samen in quarantaine geplaatst tijdens de pandemie en genoten van quality time samen terwijl ze films keken en koken.

READ  Royals vs. Twins - Samenvatting van het spel - 30 april 2021
Written By
More from Max Mcgee

Minecraft-spelers hebben Attack on Titan’s Shiganshina opnieuw gemaakt in schaal 1: 1

Als ik naar de Minecraft-community kijk, vraag ik me vaak af of...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *