Milwaukee vs. Cleveland State – spelvoorbeeld – 22 januari 2021

Milwaukee (5-4, 4-3) tegen Cleveland State (9-4, 9-1).

Het Wallstein Center, Cleveland; Vrijdag, 21:00 uur EST

Bottom Line: De twee bovenste afschermingen worden weergegeven als Tejon Lucas Zal tegen Milwaukee vechten Tory Patton En Cleveland State. Lucas scoort gemiddeld 11,6 punten en 6,2 assists in zijn laatste vijf wedstrijden. Patton scoorde de afgelopen vijf wedstrijden gemiddeld 12,6 punten.

HOGERE STUDS: Milwaukee’s Lucas, De Andre Golston En de Josh Thomas Gezamenlijk hebben ze dit seizoen 49 procent van de doelpunten van het team veroverd, waaronder 50 procent van alle Panthers-punten tijdens hun laatste vijf wedstrijden.

Horizonverbetering: de Vikings scoorden 69,1 punten per spel en stonden 65,9 punten per spel toe over 10 conferentiespellen. Dit zijn significante verbeteringen in de totale score die hij scoorde 73 punten en 79 punten toegekend per wedstrijd aan tegenstanders die niet aan de conferentie deelnamen. Vijf spellen. Hij heeft dit seizoen ook 78,7% van zijn verkeerde trappen.

Het maakt niet uit wanneer: Cleveland State is perfect 5-0 als je de bal meer dan 13 keer of minder omdraait. Vikingen 4-4 toen ze meer dan 13 transformaties scoorden. Milwaukee legde de afgelopen drie keer 15,7 per game-omzet op voor Horizon en 19,7 per game.

Scoren: De Cleveland State heeft zijn laatste vier thuiswedstrijden gewonnen, gemiddeld 75 punten gescoord en 64,5 verloren.

STINGY STATE: Cleveland State hield vast aan tegenstanders met 69 punten per wedstrijd, het op een na laagste aantal van alle Horizon-teams. De Vikingen stonden slechts 65,9 punten per wedstrijd toe tegen tegenstanders van de conferentie.

READ  Animal Crossing: New Horizons wordt steeds gedetailleerder

——

Voor meer dekking van AP college basketball: https://apnews.com/Collegebasketball En de http://twitter.com/AP–Top25

——

Dit is gemaakt door Automated Insights, http://www.automatedinsights.com/ap, Met behulp van gegevens van STATS LLC, https://www.stats.com

More from Madison Garrett

Hoe kijk je vanavond naar Bruins-Lightning Game 1?

Wanneer het tijd is om de puck te laten vallen voor Game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *