Download de Herald-Tribune-app om het laatste Sarasota-nieuws te ontvangen

De nieuwe Herald-Tribune-app is hier met een bijgewerkte look om lezers een schone en begrijpelijke gebruikerservaring te bieden.

Met onze nieuwe app kun je op de hoogte blijven van wat er in Sarasota en in de provincies Sarasota en Manate gebeurt, maar heb je controle over je nieuws. U kunt meteen het nieuws kiezen dat u wilt weten.

De bijgewerkte app biedt verschillende kanalen om uit te kiezen voor waarschuwingen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws of weerwaarschuwingen zodra ze zich voordoen? Schakel vervolgens alleen het laatste weer en nieuwswaarschuwingen in. Vind je het leuk om de nieuwste nieuwe restaurants te leren kennen? Activeer entertainmentwaarschuwingen.

Download nu: App voor Apple / iPhone-apparaten | De app voor Google / Android-apparaten

Beheer uw meldingen

Pas meldingen aan om aan uw behoeften te voldoen. U kunt waarschuwingen instellen voor het laatste nieuws, het belangrijkste nieuws, entertainment, weer, verkeer, sport en zaken. U kunt ook een rustige datum instellen als u geen meldingen wilt ontvangen.

Ga naar de instellingen van de app om uw meldingen aan te passen.

U kunt op uw gemak bladeren of zoeken in de rest van de app om bekroonde lokale en nationale journalistiek te vinden. Personaliseer uw app-ervaring door uw favoriete verhalen op te slaan, de tekstgrootte aan te passen, de nachtmodus toe te passen of de artikelen offline te lezen.

De nieuwe Herald-Tribune-app biedt een krachtige zoekmachine.

Zoek naar nieuws

Onze app biedt een krachtige zoekmachine. Op zoek naar een specifiek verhaal? Zoek gewoon naar de inzoomknop en klik op uw vraag en u vindt al ons laatste nieuws in de palm van uw hand.

READ  Hoe de open bèta te downloaden op PS4, pc en Xbox One

De Herald-Tribune-app is gratis te downloaden en bevat gratis artikelvoorbeelden.

Abonnees hebben volledige toegang Naar onze apps zodra je inlogt.

Hoe de nieuwe Herald-Tribune-app te downloaden

Hier zijn de links om onze nieuwe apps te downloaden:

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *