MinD_ContRoL legt uit waarom hij Kuroki nooit zal verlaten

MinD_ContRoL legt uit waarom hij Kuroki nooit zal verlaten<div class ="الفقرات">
<p>  KuroKy & nbsp;  MinD_ContRoL met Team Liquid op Epicenter 2019 </p>
</p></div>
<p>src=”https://gumlet.assettype.com/afkgaming/2023-05/0b289402-2023-4743-894c-760195ac1b2f/kuromc.jpg?w=411&format=webp&compress=true”/></amp-img></p>
<div class=

Bijgewerkt op:

Nygma-speler Evan “MinD_ContRoL” verscheen uit het vliegtuig in een recente aflevering van de Foggy Analytics-podcast, waar hij zijn relatie met kapitein Kuro “KuroKy” Takhasomi besprak.
MinD_ContRoL verklaarde dat hoewel hij in het verleden verschillende kansen heeft overwogen, hij geen afscheid van KuroK zou nemen omdat hij veel van hem heeft geleerd als speler en als persoon.
MinD_ContRoL en KuroKy spelen al acht jaar samen.

De afgelopen jaren waren zwaar voor Nigma Galaxy met verschillende flops en ondanks roosterwijzigingen in sommige rollen, heeft het kernrooster van Nigma Galaxy behoorlijk interessant bij elkaar gehouden. Een van de recente afleveringen van de Foggy Analytics-podcast bevatte Nigma-speler die niet in het vliegtuig zat, Evan “Controle van de geest‘Ivanov legt zijn relatie met kapitein Koro uit’KurokiTakhasomi. Hoewel MinD_ContRoL zei dat er gelegenheden zijn geweest waarin hij overwoog nieuwe mogelijkheden te verkennen, heeft hij een diepgewortelde relatie met KuroKy en zal hij nooit scheiden. Ze hebben samen veel gewonnen en hoewel ze de laatste tijd niet veel succes hebben gehad, verklaarde dat ze niet zullen opgeven.

MinD_ContRoL bespreekt zijn relatie met KuroKy

MinD_ContRoL ontkende niet, tijdens aflevering 36 van de Foggy Analytics-podcast met de Russischtalige omroep Oleksii”StormTumanoff, dat hij nooit heeft overwogen Koroki te verlaten, maar de beslissing nooit heeft uitgevoerd vanwege de vele rollen die hij speelt in het leven als professional en als individu.

“Ja, absoluut. Ik heb jaren, sommige jaren nagedacht over vertrekken en nieuwe kansen uitproberen, een nieuw team uitproberen. Maar ik ben altijd verbaasd over hoe goed Koro is als speler en zijn persoonlijkheid. Hij leert me veel dingen. Hij leert me veel dingen.” me over het spel, hij leert me dingen over het leven. Hij deed veel dingen van Yeah. Ik heb gewoon het gevoel dat hij een broer voor me is. Ik heb echt het gevoel dat hij een broer voor me is.’

Volgens MinD_ContRoL heeft winnen of verliezen geen invloed op de band en is er ook geen mogelijkheid om verder te gaan.

“Het is voor mij onmogelijk om hem te verlaten. Het maakt niet uit of we verliezen of iets dergelijks. We winnen ook. Voor mij is hij de beste persoon ooit. Hij heeft zoveel voor me gedaan, dat is wat ons tegenhoudt. Hij heeft dat gedaan.” veel voor mij, we winnen samen en we verliezen samen. We blijven vooruit gaan. We zijn sterk en we geven niet op.”

MinD_ContRoL en KuroKy begonnen samen te spelen bij 5Jungz in 2015 voordat ze kort daarna bij Team Liquid kwamen. In 2017 wonnen ze The International 7 (TI7), een van de hoogtepunten van hun ambtstermijn bij Liquid. Twee jaar later verlieten ze Liquid en vormden ze hun eigen organisatie, Nigma Galaxy.

Nigma Galaxy heeft niet hetzelfde succesniveau behaald als Liquid, maar het kernteam is bij elkaar gebleven. Na in de loop der jaren veel populaire Dota 2-spelers in verschillende rollen te hebben uitgeprobeerd, heeft het team onlangs twee jonge sterren aangeworven, Kasra”Mickey“Lamp als nieuw medium en Yuma”dagenLangelette als haar nieuwe zwangerschapsspeelgoed.

Nigma speelt volgende maand in Division Two van de Dota Pro Circuit (DPC) ronde 3, in de hoop te ontsnappen aan de lange sombere klauwen van shows en eindelijk haar gloriedagen opnieuw te beleven.

READ  De uitgaven aan games van derden in de Epic Games Store zijn in 2023 met 13% gedaald

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *