Slayers X: Terminal Aftermath brengt ‘Psyko’-shooter volgende week naar Xbox Game Pass

Slayers X: Terminal Aftermath brengt ‘Psyko’-shooter volgende week naar Xbox Game Pass

De Xbox Game Pass-line-up van mei 2023 loopt ten einde, dus als we vooruitkijken naar volgende maand, is de eerste titel die tot nu toe is bevestigd Killers X: Terminal Fallout: The Killer’s Revengedie zo snel mogelijk naar Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc komt Donderdag 1 juni.

En… nou, dit is te gek. Je kunt zien hoe belachelijk het eruit ziet in de trailer hierboven, terwijl de beschrijving in de Xbox Store nog schandaliger is! We krijgen hoog in het leven Positieve feedback hier:

Wij zijn de X Slayers. Wij zijn degenen die vechten tegen The Psycho Sindikate. We beloven de mensen op aarde te verdedigen, ook al piepen ze ons en verdienen ze het niet eens.

Waarom? Omdat Psyko Sindikate zieke kwaadaardige klootzakken zijn en ze Hackblood gebruiken (ja…ze stelen onze macht…dom) om kwade vijanden tot leven te wekken, de wereld over te nemen en de mensheid tot slaaf te maken.”

zoals je ziet, Killers X: Terminale effecten Het speelt eigenlijk als een old-school shooter, die wordt beschreven als met “superwapens, tussenfilmpjes die uit een ander tijdperk kunnen zijn getrokken, en een hoofdrolspeler die niet kan stoppen met reageren op alles wat er gaande is, op de meest grof mogelijke manier. “

De game maakt ook deel uit van de vorige Xbox Game Pass-titel Hypnospace Outlaw!

Als je geïntrigeerd bent, heb je minder dan een week om te wachten! We zullen hieronder enkele screenshots plaatsen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *