Minecraft downloaden op pc

Maine Ambacht Het is niet zomaar een spel, maar een avonturenspel waarmee gebruikers eindeloze werelden kunnen verkennen. Hier is alle informatie over het downloaden van dit avontuur.

Minecraft is een spel waarin spelers blokken breken en rangschikken. Mensen bouwden eerst structuren om zichzelf te beschermen tegen nachtdieren, maar spelers werkten samen om mooie en innovatieve dingen te creëren naarmate het spel vorderde. Minecraft Java-editie Bedrock-editie is beschikbaar op pc. Bedrock mist een verbeterd vechtsysteem, hoewel het wel cross-play ondersteunt Xbox One Een smartphone, bevat een stof Java nee. Aan de andere kant staat Java gebruikers alleen toe om met andere Java-spelers te spelen, hoewel het meer toegankelijke servers en een betere aanpassingsomgeving heeft. Als de beslissing niet gemakkelijk is, houd er dan rekening mee dat de meeste game-ontwerpers Java aanbevelen omdat het wordt geleverd met een gratis versie van Bedrock.

Hier is een stap-voor-stap handleiding om dit te doen Minecraft downloaden.

installatie minecraft java Versie

1. Bezoek de Minecraft-website
Ga eerst naar de Minecraft-website voor instructies over het downloaden van Minecraft voor pc. grote foto van Steve En Alex, die boven de wereld van Minecraft zweeft, moet kijkers verwelkomen. Klik op het groene vak aan de linkerkant met de tekst ‘Minecraft ophalen’. De volgende stap is of je Minecraft Java Edition of Windows 10 (Bedrock) versie wilt downloaden.

2. Koop en installeer Minecraft

 • Druk na het kiezen van de versie op de knop “KOPEN”. Daarna verschijnt de optie “Nu registreren”. Ontvang een e-mail na het invullen van het registratievenster. Tik erop, voer de code in en verifieer het account.
 • De volgende pagina is de aankooppagina. Voer de kaartgegevens in, controleer het totaal onderaan en klik vervolgens op de banner ‘Aankopen’ onderaan. Nadat u heeft gewacht tot de site is geladen, verschijnt het scherm “Aankoop voltooid”.
 • Klik op de knop “Download voor Windows”; Een bestand met de naam “MinecraftInstaller.msi” moet onmiddellijk worden gedownload. Klik op het bestand en het spel wordt geïnstalleerd.
 • Druk op Volgende totdat het is geïnstalleerd en druk vervolgens op Voltooien. Een nieuw venster (Minecraft-speler) zou moeten verschijnen. Klik op “Spelen” nadat u bent ingelogd met een e-mailadres en wachtwoord.
READ  UPSC CISF AC Admit Card 2021 Out @ upsc.gov.in, download hier de CISF AC Exe Limited Call Letter

Minecraft gratis downloaden
Niet alle gebruikers kunnen het zich veroorloven om Minecraft van de officiële website te downloaden. Hier is de gratis methode die helpt bij het downloaden van Minecraft voor die gebruikers die willen leren hoe ze Minecraft gratis kunnen downloaden.

TLauncher gebruiken:

 • TLauncher is een Minecraft-opstartprogramma dat officieel de Mojang-licentievoorwaarden niet ondersteunt. Gebruik een VPN en controleer het gedownloade bestand op virussen voordat u het gebruikt.
 • Open een willekeurige browser, zoek in TLauncher. Klik op Direct downloaden onderaan de pagina. Het is de kleine tekst onderaan de pagina, net onder Nu downloaden. Dit leidt naar een pagina waar TLauncher direct kan worden gedownload.
 • Open het bestand “TLAuncher-MCL” in de downloadsectie.
 • Schakel de vervolgkeuzemenuoptie boven aan de eerste pagina in. “Maak één account aan” staat op de pagina. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu.
 • Accounts instellen en beheren door op de knop Accounts maken en beheren te klikken. In het vervolgkeuzemenu is dit de enige optie. Het staat naast een tandwielvormig pictogram.
 • Selecteer het groene pluspictogram. Dit is de eerste optie onder het linkervak ​​en er wordt een nieuw account gemaakt.
 • Klik op Gratis. Het is de tweede optie in het rechtervak.
 • Klik op Account toevoegen nadat je een gebruikersnaam hebt ingevoerd. Typ in de daarvoor bestemde ruimte de gekozen in-game gebruikersnaam en klik vervolgens op Account toevoegen onderaan het vak. Installeer het spel en speel.

Het is moeilijk om Minecraft in één woord uit te leggen aan iemand die er niet bekend mee is, maar het is moeilijk uit te leggen waarom het onder spelers over de hele wereld is gegroeid. Download Minecraft en ontdek het vandaag zelf!

READ  Een GIF downloaden op Twitter

FacebookTwitterLinkedIn


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *