President Biden pakt het wereldwijde tekort aan halfgeleiders aan in de Xbox Series X | S en anderen

Terwijl de Xbox-serie X En de Xbox S Beide zijn indrukwekkende consoles, en moeilijk te vinden. De toenemende vraag als gevolg van de aanhoudende pandemie is cruciaal, maar de belangrijkste factor bij weergaveproblemen voor Xbox Series X | S was een wereldwijd tekort aan halfgeleiders dat veel bedrijven en industrieën over de hele wereld trof. De CEO van AMD gaf aan dat aan dit tekort niet snel een einde zal komen, Waardoor veel potentiële kopers hun console missen.

Volgens een rapport van ReutersPresident Biden had een ontmoeting met een congreslid om de ondertekening van een Executive Order te bespreken die dit wereldwijde chiptekort aanpakt. Hoewel het uitvoerend bevel waarschijnlijk weinig zal doen om de huidige problemen op te lossen waarmee Microsoft, Sony, NVIDIA, AMD en zelfs autofabrikanten zoals Ford te kampen hebben, zal het werken om dergelijke tekorten in de toekomst te voorkomen.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en hoger

Het uitvoerend bevel zal een 100-daagse evaluatie lanceren van de toeleveringsketens van halfgeleiders, batterijen voor elektrische voertuigen, zeldzame metalen en medicijnen. Er zullen ook zes bredere sectoroverzichten zijn gericht op het onderzoeken en oplossen van problemen met defensie, volksgezondheid, communicatietechnologie, transport, energie en voedselproductie.

Het uiteindelijke doel van deze uitvoerende macht is om de toeleverings- en productieketens van Amerika te diversifiëren en minder afhankelijk te zijn van de invoer van belangrijke goederen in het land.

Op dit moment is de Xbox Series X | S. Gelukkig volgen we op de voet Waar te koop Xbox Series X | S.U kunt dus de kansen grijpen om ongrijpbare consoles van de volgende generatie van Microsoft aan te schaffen zodra deze beschikbaar zijn.

READ  Galaxy Note 20 Ultra demontages laten twee verschillende koeloplossingen zien

Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *