Minecraft-ontwikkelaar Mojang staat niet toe dat NFT de game betreedt

Maine Ambacht Ontwikkelaar Mojang Studios neemt een krachtig standpunt in tegen NFT’s. in Een blogpost met de titel “Minecraft en NFT’s” De studio, die eigendom is van Microsoft, schreef dat “NFT’s integreren met” Maine Ambacht Het is over het algemeen niet iets dat we steunen of toestaan.”

“Om daar zeker van te zijn Maine Ambacht Spelers hebben een veilige en uitgebreide ervaring, en de integratie van blockchain-technologieën in client- en serverapplicaties is niet toegestaan ​​en mag ook niet Maine Ambacht Mojang zei dat in-game content, zoals werelden, vormen, personage-items of andere mods, door blockchain-technologie wordt gebruikt om zeldzame digitale activa te creëren.

Volgens Mojang hebben sommige bedrijven “NFT-applicaties in verband met” Maine Ambacht Wereldbestanden en skinpacks. De studio suggereert ook dat er in theorie zou kunnen zijn Maine Ambacht “Verzamelbare” NFT’s of spelers kunnen NFT’s verdienen door dingen te doen Maine Ambacht op de server of verdiend buiten het eigenlijke spel.

Mojang stelt dat deze praktijken digitale schaarste en uitsluiting aanmoedigen, wat indruist tegen de waarden van Maine Ambacht. “NFT’s omvatten niet al onze gemeenschappen en creëren een scenario voor haves en have-nots”, aldus de studio. Mojang gaat verder door te zeggen dat het speculatieve karakter van NFT’s “profiteren aanmoedigt”.

Ik moedig je ten zeerste aan om Lees de hele blogpost, omdat het veel van de kritiek op NFT’s en blockchain-projecten bondig schetst in gemakkelijk te begrijpen taal. (Er zijn nogal wat citaten die ik had kunnen opnemen.)

Valve heeft ook een harde houding aangenomen Tegen blockchain-games en NFT’s op Steamen veel gaming-community’s hebben Salim onaanvaardbaar NFT’smet Ubisoft Stop met het maken van NFT’s voor Ghost Recon-breekpunt Nog maar een paar maanden Na de lancering van het initiatief. Epic Games zei vorig jaar dat het ‘Open’ voor blockchain-spellen In de Epic Games Store kwam de eerste blockchain-game in de winkel in juni.

READ  Apple geeft details over nieuwe iPhone-functies zoals deurdetectie en live annotaties

Hoewel Mojang de deur naar toekomstige blockchain-integratie niet volledig sluit, concludeert hij: “We hebben geen plannen om blockchain-technologie in de toekomst te implementeren.” Maine Ambacht Direct.”

Written By
More from Lesley Curry
Apple geeft iOS 15 beta 8 vrij aan ontwikkelaars terwijl de verbetering doorgaat
Nu de openbare release van september nadert, zet Apple zijn wekelijkse cyclus...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *