Bright Memory: Infinite is beschikbaar op Xbox Series X | S, PS5 en Switch

In november 2020 kregen Xbox- en pc-gamers de kans om te spelen Helder geheugen. Het was een zeer korte, semi-experimentele affaire die de zaken op de rails zette. Welnu, we zijn in die richting verder gegaan en vandaag verwelkomen we Bright Memory: Infinite.

Bright Memory: Infinite van FYQD Studio en Playism is een eersteklas first person shooter; Een visueel verbluffend spel dat wordt geleverd met een scala aan wapens en tonnen messen.

Uitgebracht op Xbox Series X | S, PS5 en Nintendo Switch, waardoor spelers in een privé-agentwereld terechtkomen. Die klant is Sheila, het meisje dat hard toeslaat in het midden van een tornado; vrij letterlijk. Wat de reden ook is, ze wordt al snel geconfronteerd met een militaire samenzwering, mythische Chinese demonen en de kracht van een zwart gat.

De overvloed aan wapens komt naar voren in Bright Memory: Infinite en verdient de naam van het spel. Voeg een aantal speciale paranormale gaven toe die Sheila ook heeft, en dat allemaal terwijl ze in een vaardighedenboom werkt, en dit is een shooter die snel van plaats verschuift.

Het ziet er zeker zakelijk uit en op Xbox Series X | S en PS5, het wordt geleverd met vergrendelde 60 fps, 4k, raytrack-visuals en 120 fps-modus als je daaraan kunt voldoen. Onze PS5-vrienden zullen ook het meeste uit een aantal spannende PS5 DualSense-goodies kunnen halen.

Switch folk zou ook niet ontbreken – gyro-aim en meerdere bemonstering van TAA smoothing op zijn plaats.

“Mijn partners en ik hebben de tijd genomen om ervoor te zorgen dat Bright Memory Infinite geweldig blijft spelen, welk systeem je ook kiest”, zegt Zeng, ontwikkelaar van indiegames bij FYQD Studio. “We weten dat Bright Memory: Infinite een nieuwe standaard zal zetten voor wat India kan doen op console-hardware.”

Bright Memory: Infinite is vanaf vandaag beschikbaar op Xbox Series X | S, PS5 en Nintendo Switch. Verwacht zeer binnenkort een recensie van ons, maar voor nu zullen de gebruikelijke digitale winkels je uitzoeken. De Xbox Store-link is hier, terwijl je hem kunt krijgen van Playstation Store En de Nintendo eShop ook.

READ  De coöp-dino-shooter, Second Extinction, verschijnt in de lente in de Xbox Game Preview

Spelbeschrijving:

Bright Memory: Infinite speelt zich af in een uitgestrekte en futuristische stad in het jaar 2036. Een vreemd fenomeen waarvoor wetenschappers geen verklaring hebben gevonden, heeft zich in de lucht over de hele wereld voorgedaan. De Supernatural Science Research Organization (SRO) heeft agenten naar verschillende regio’s gestuurd om dit fenomeen te onderzoeken. Hij ontdekt al snel dat deze vreemde gebeurtenissen verband houden met een oud mysterie – een onbekende geschiedenis van twee werelden die op het punt staan ​​zich te ontvouwen…

Written By
More from Vanessa Hale
Heb je PlayStation Plus of Xbox Live Gold nodig om Battlefield 2042 te spelen?
Wanneer Battlefield 2042 op 19 november wordt gelanceerd, heb je dan PlayStation...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *