Vodeo ‘Beast Breaker’-games komen deze zomer naar de pc en schakelen over

Maak je klaar om de dodelijkste flipperkast te spelen – de eerste jaarlijkse release van Vodeo Games is onthuld Monsterbrekers, Een spel waarin je de muis speelt die tegen gigantische monsters vecht met de kracht van flipperkast. Later.

in een Monsterbrekers, Je neemt de rol aan van een kleine krijgersmuis genaamd Skipper. Skipper heeft de taak mensen te beschermen tegen gigantische monsters en dat doen ze op een ietwat ongebruikelijke manier – ze vallen zichzelf rechtstreeks aan op wezens en verkleden zich als een flipperkast van hun lichaamsdelen. Bekijk het in actie

Ja, je noemt jezelf gigantische wezens zoals flipperkast, maar er is meer aan dit spel dan het op het eerste gezicht lijkt. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan verschillende aanvallen en stijlen terwijl je de confrontatie aangaat met deze enorme monsters die de bevolking bedreigen.

Het lijkt erop dat er na het gevecht ook meer aan de game zal zijn. Een screenshot op de officiële website van de game toont een hex-kaart met een crafting- en buddies-knop, dus het lijkt erop dat je ook niet alleen een gevecht zult voeren.

Monsterbrekers Het wordt de eerste game van Vodeo Games, een nieuwe indiestudio die zich richt op jaarlijkse releases van “de kleine, intieme games waar je van kunt genieten en jezelf helemaal in kunt verliezen”. Het Vodeo Games-team omvat met name Asher Vollmer, een van de ontwerpers van de populaire mobiele game. Drieën

Wanneer is een bestand Monsterbrekers datum van publicatie?

De Monsterbrekers De releasedatum zal ergens in de zomer van 2021 zijn; Helaas is er nog geen specifieke releasedatum bekendgemaakt.

READ  Battlefield 6-beeldmateriaal lekt, openbaarmaking kan op handen zijn

Voor nu kun je ernaar uitkijken om het te spelen Monsterbrekers Op pc via de Epic Games Store en op de Nintendo Switch. U kunt er meer over leren Op zijn officiële website

wat denk je van Monsterbrekers​ Spreekt dit tactische flipperkastidee je aan? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Written By
More from Max Mcgee

De VS, Brazilië en anderen hebben de lock-outs vroegtijdig opgeheven. Het werd dodelijk.

Een CNN-analyse van beleid uit 18 landen is gebleken dat de meeste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *