Minecraft zal binnenkort Java- en Bedrock-versies samenbundelen

al jaren en jaren, Maine AmbachtDe Java- en Bedrock-versies leefden apart, maar Mojang was uiteindelijk van plan om ze te verenigen. Ze zijn van plan om de twee volgend jaar samen te bundelen als een Minecraft PC-bundel, dus als je er een hebt, krijg je de andere ook. Daarvoor komen zowel Java als Bedrock op 2 november naar Xbox Game Pass voor pc, wat geweldig nieuws is. Ik heb alleen Java eerder gehad, dus het zou leuk zijn om ook de optie te hebben om in Bedrock te springen.

Wanneer Java en Bedrock volgende maand Game Pass bereiken, hebben ze hun eigen launcher die al je Minecraft-games samenbrengt (Minecraft Dungeons zal er ook zijn).

In 2022 zal de Minecraft PC Bundle apart verkrijgbaar zijn. Dus als je Java koopt, krijg je Bedrock en vice versa. Ook oude spelers worden niet buitengesloten, aangezien de huidige eigenaren van de ene ook de andere krijgen.

Minecraft Java is alleen beschikbaar voor mensen op pc en heeft een behoorlijk zware mod-scene. Bedrock is de versie in de Microsoft Store, evenals consoles en mobiele apparaten, en ondersteunt cross-platform multiplayer tussendoor.

Hoewel de ontwikkelaars zeggen dat de verhuizing bedoeld is om een ​​meer “verenigde ervaring” voor pc-spelers te creëren, lijkt het ook een nieuwe poging om mensen ertoe te brengen hun accounts naar Microsoft te verplaatsen (Waar ze eerder dit jaar mee begonnen zijn) benadrukken betere accountbeveiliging (tweefactorauthenticatie, enz.) Die Microsoft biedt.

Ga voor meer bruisend nieuws naar Minecraft Live-tag Om aankondigingen van het digitale Mojang-evenement te volgen.

READ  Fauci getuigt in het Congres over de reactie van Covid-19

Written By
More from Aubrey Mason
Dirk Tuip opent ‘Walhalla voor games’
‘Ik vermoed dat iedereen het indrukwekkend zal vinden’ 17-10-2020 om 15:00 Bij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *