Dit is hoe je Stadia-games krijgt dankzij Google Opinion Rewards

In de Google Opinion Rewards-app ontvang je een geldbeloning door enquêtes in te vullen. Van dat ingezamelde geld kun je apps kopen in de Google Play Store, maar het werkt ook met Stadia. We leggen het uit.

Google Opinion Rewards-beloningen

De Opinion Rewards-app is een onmisbare app voor wie regelmatig apps koopt in de Google Play Store of regelmatig een film huurt of een boek koopt in de digitale winkel. Met relatief weinig moeite verzamel je Play-tegoed dat je vervolgens kunt gebruiken voor je aankopen, maar dat werkt ook voor games in Stadia.

Download gewoon de Opinion Rewards-app, selecteer uw talen en doe mee aan enquêtes. Je krijgt dan een kleine beloning voor elke enquête waarin je je mening deelt over allerlei onderwerpen, en je kunt ook elke keer je tegoed raadplegen in de app. Je krijgt regelmatig notificaties over nieuwe enquêtes en als je lang genoeg spaart, kun je zeker een game kopen. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe je aan de slag kunt met Opinion Rewards.

Koop Stadia-games

Als je je geld vervolgens wilt gebruiken voor een Stadia-aankoop, druk je gewoon op ‘Kopen’ in de Stadia-winkel. Google zal dan automatisch de eerste zijn die je Play-tegoed gebruikt om de game te betalen, en als je tegoed te laag is, wordt het teveel betaald via een andere betaalmethode. Dit kan een creditcard zijn of een PayPal-rekening, in dat geval heb je gewoon korting gekregen op de aankoop van een spel.

Houd er rekening mee dat Play Store-tegoeden na één jaar vervallen. Dit is ook te zien in de Opinion Rewards-app. Wacht dus niet te lang als je je beloningen wilt omzetten in de aanschaf van een leuk spel. Heb je al een game gekocht met Opinion Rewards-tegoed? Heb je nog andere leuke tips voor Stadia? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel? Volg ook onze Stadia-nieuwssite, PlayStadia.nl.

Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards

Als u Google Opinion Rewards heeft geïnstalleerd, ontvangt u regelmatig een melding waarin u wordt gevraagd enquêtes van marktonderzoekers in te vullen.

Meer informatie

Stadia

Stadia

Stadia is het nieuwe cloudgebaseerde gamingplatform van Google, waarmee je je favoriete populaire videogames rechtstreeks op verschillende schermen kunt spelen. Googl ..

Meer informatie

READ  Hier is de Dr. Nieuwe Mundo herwerkt voor de League of Legends 11.12-poster
Written By
More from Aubrey Mason

H-1B Visa-houders mogen onder voorwaarden naar de VS terugkeren

De Trump-administratie heeft enkele regels voor H-1B-visa versoepeld. Washington: De Trump-administratie heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *