Mississippi State heeft minder dan 50 beursspelers beschikbaar voor de wedstrijd van zaterdag in Georgia

Het zal een zeer beperkte selectie van de Mississippi State zijn die zaterdagavond het veld in Athene betreedt wanneer MSU’s Bulldogs tegen Georgië vechten.

Slechts 49 beursspelers zullen beschikbaar zijn voor MSU in de CT-game van zaterdagavond 18.30 uur, hebben meerdere bronnen nu bevestigd aan Sports Illustrated’s Cowbell Corner. Robbie Faulk van 247Sports noemde als eerste het beperkte aantal van State op Twitter. Het totaal is exclusief walk-on atleten.

De exacte MSU-spelers die de affaire van zaterdagavond zullen missen, zijn niet bevestigd en de staat onder hoofdcoach Mike Leach houdt personeelsaangelegenheden over het algemeen dicht bij het vest, maar er wordt verwacht dat meerdere belangrijke bijdragers op de twee-diepe dieptekaart van MSU dat niet zullen zijn. beschikbaar.

Een groot aantal problemen heeft de roosters van de staat veroorzaakt. Sinds Leach afgelopen januari de MSU overnam, hebben 18 spelers het programma verlaten, zich afgemeld voor het seizoen 2020 of de transferportal ingevoerd, hoewel niet al die spelers een beurs hadden. Tel daarbij blessures, positieve COVID-19-tests en de contactopsporingselementen op die geassocieerd zijn met positieve COVID-19-tests en het verlaat MSU met zijn huidige toewijzing van spelers.

Volgens de regels van de Southeastern Conference hoeft de staat Mississippi de wedstrijd van zaterdag niet te spelen als MSU ervoor kiest om dit te doen, aangezien de SEC uitstel / annulering toestaat wanneer teams minder dan 53 beursspelers beschikbaar hebben. De getroffen instelling heeft echter de optie om door te gaan en te spelen als ze ervoor kiest om dit te doen en in dit geval is het spel voor de staat Mississippi in Georgia.

READ  Amerikaanse man bezoekt COVID-partij om te zien of het virus echt is; sterft later

Dit is de derde opeenvolgende week waarin de cijfers van MSU ernstig zijn beïnvloed. State had twee weken geleden nipt de diepte om tegen Vanderbilt te spelen, waarna zowel MSU als Auburn vorige week roosterproblemen hadden en die wedstrijd werd uitgesteld en verplaatst naar 12 december.

Om Cowbell Corner te volgen en commentaar te geven op artikelen en deel te nemen aan de community, meldt u zich eenvoudig aan, krijgt u een gebruikersnaam en belt u met uw gedachten en vragen. Volg ook zeker Cowbell Corner op Twitter (@SIBulldogs) door hier te klikken, en vind het leuk Facebook door hier te klikken. Bedankt voor uw komst naar Cowbell Corner voor verslaggeving over sport in de staat Mississippi.

More from Madison Garrett

Beveiligingsupdate van juli voor Android uitrollen: later dan normaal

We moesten iets langer wachten dan normaal, maar de Android-beveiligingsupdate van juli...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *