Xbox Black Friday-deals verlagen de prijzen voor Game Pass Ultimate en controllers

Je bent ook gedekt als je een extra gamepad nodig hebt om games met familie te spelen, of als je gewoon een controller nodig hebt voor een ander apparaat. Microsoft verkoopt zijn nieuwste generatie Xbox draadloze controller voor $ 40 tussen 22 november en 30 november via verkooppunten zoals Amazon of zijn eigen winkel, of $ 20 onder de normale prijs. De deal is van toepassing ongeacht uw kleurkeuze.

Koop Xbox draadloze controller op Amazon Koop Xbox draadloze controller in de Microsoft Store

En ja, er zijn deals voor individuele spellen. Microsoft is aanbieden hoge kortingen op Xbox One, Series X en Series S-titels, inclusief gloednieuwe releases. Doom Eternal is gedaald tot iets minder dan $ 20, of maar liefst twee derde onder de gebruikelijke prijs van $ 60. U kunt ook krijgen Bekijk Dogs Legion voor $ 40, Marvel’s Avengers voor $ 30, of ondergewaardeerd Star Wars: Squadrons voor $ 24. Sommige van de nieuwste sportgames van EA zijn ook te koop met FIFA 21 Champions Edition en NHL 21 tot $ 36 en Madden NFL 21 Deluxe Edition verlaagd tot $ 44.

Verwacht geen verkopen voor de Xbox Series X en Series S zelf. Beide zijn gloednieuwe systemen, en Microsoft verwacht dat verkoop elke console die het kan maken voor de komende maanden. Toch kan de Black Friday-uitverkoop best aardig zijn. Game Pass Ultimate geeft je met weinig moeite een grote bibliotheek en cloudstreaming – misschien is het precies wat je nodig hebt als je tijdens de vakantie thuis vastzit.

Volgen @VoetbalPrimeur op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

READ  Is Biomutant op Xbox Game Pass?

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox-baas Phil Spencer: ‘Zelfs ik ben het zat me in interviews te zien’

Het is een erg druk jaar geweest voor Team Xbox en in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *