MLB-teams kunnen geen games meer spelen onder protest

Voor degenen onder ons van een “bepaalde leeftijd” roept de afbeelding hierboven herinneringen op Welpen Regisseur Leo Doroucher maakt ruzie met een vonnis over … nou ja, bijna alles. Soms leidden deze argumenten, afhankelijk van de situatie, tot een formeel protest dat werd ingediend bij de Liga, “het spel spelen onder protest”, in de volksmond van die tijd.

Ambtenaren van de vereniging zullen het protest herzien en een uitspraak doen. In 99,9 procent van de gevallen waren protesten niet toegestaan. Misschien wel het beroemdste voorbeeld van protest dat werd bepleit, was George Brett’s “Pine Tar Game” in 1983, toen Brett blijkbaar op zijn grasmat werd stilgelegd omdat werd gezien dat zijn racket pijnboomteer bevatte boven de wettelijke limiet. De wedstrijd moest vanaf dat moment opnieuw worden gespeeld.

Ik wist dat dit niet meer mogelijk was. Officiële honkbalregel 7.04, die betrekking heeft op betwiste wedstrijden, is herzien voor 2021 en luidt nu:

Protesteren tegen het spel is nooit toegestaan, ongeacht of de klacht is gebaseerd op oordeelsbeslissingen van de scheidsrechter of een bewering dat een scheidsrechter deze regels verkeerd heeft toegepast of een beslissing heeft genomen die in strijd is met deze regels.

Dit is interessant, ondanks het feit dat er bijna geen protesten zijn gesteund. Wat als er inderdaad een “beslissing is genomen in strijd met deze regels” door een rechter of personeel? Er zal geen toevluchtsoord zijn voor teams.

Deze situaties komen natuurlijk niet vaak voor. Al dit artikel op RetrosheetIn de afgelopen 110 jaar werden slechts 15 protesten gesteund.

READ  Metro 2033 is nu gratis om op Steam te blijven en de rest van de serie is te koop

De meest recente – en nu, zal de laatste zijn – betrof de Cubs op Wrigley Field, 19 augustus 2014. Misschien herinnert u zich die wedstrijd tegen de Giants nog, toen een hevig onweer toesloeg in de vijfde wedstrijd. Na enkele uren wachten werd de wedstrijd uitgeroepen als de winst van de Cubs. De reuzen protesteerden en werden gesteund. De wedstrijd werd na twee dagen hervat. De welpen wonnen hoe dan ook. Hier zijn enkele details van de score van het honkbalreferentievak:

Halverwege de vijfde wedstrijd werden de scheidsrechters en de jeugdveldstaf verrast door een plotselinge stortvloed die slechts 15-30 minuten duurde. Tijdens het proberen om het veld te bedekken, was de bemanning niet in staat het zeil goed aan te brengen en als gevolg daarvan werden grote meren gevormd rond de plaats van de korte tribune, de tweede basis en elders. Hoewel er een poging werd gedaan om het stadion vier uur speelbaar te maken, werd het stadion niet als speelbaar beschouwd, en uiteindelijk werd de wedstrijd omstreeks 01.00 uur lokale tijd door de umpires opgeroepen met de 2-0 winnaars in Cubs The Giants dienden een protest in, dat werd gesteund door het bureau.De competitie werd twee dagen na het midden van de vijfde wedstrijd met 2-0 afgewerkt en de Cubs kwamen naar het scorebord.

De wedstrijd werd geschorst op de 2e5 met een score van 0-2 en eindigde op 21 augustus 2014.

Dit is wat ik over dat spel schreef Op dat moment en Hier zijn enkele aanvullende ideeën Ik plaatste het hier een dag later. Dit protest resulteerde in enkele wijzigingen in de regel voor spelonderbreking die betrekking had op “mechanisch falen” in de weefsels, en de regel voor spelonderbreking is nu uitgebreid. Om games op te nemen voordat ze ‘officieel’ worden, Een verandering waarvan ik hoop dat deze na 2021 zal doorgaan.

READ  Schaken: Carlsen breidt het record ongeslagen streak vóór het belangrijkste spel uit met Caruana | Magnus Carlsen

Destijds was het protest in 2014 op Wrigley Field de eerste sinds 1986.

En nu zal het de laatste keer ooit zijn. Tempus ontsnappen.

More from Madison Garrett

Sega brengt mogelijk een nieuwe Sonic-collectie uit om zijn 30-jarig jubileum te vieren

© Geleverd door GamePur Sega is nooit verlegen geweest om sets uit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *