MLB The Show 21 Leak verschijnt om de Xbox-release te bevestigen

Dat beloofde Sony’s studio in San Diego Februari brengt nieuwe informatie over MLB Show 21Maar het lijkt erop dat een nieuw lek hen hard heeft verslagen. Ervan uitgaande dat dit bewijs zijn authenticiteit bewijst, bevestigt het dit jaar ook een zeer belangrijk stuk informatie over de serie.

Gebruiker gepost op Instagram AniridadOmslagdesign MLB Show 21 Het lijkt erop dat het is onthuld. Hoewel dit op zichzelf meestal geen probleem zou zijn, is het opmerkelijk dat een van de vrijgegeven kunstwerken bevestigt dat de game in 2021 naar Xbox-consoles zal komen. Dit was iets waar we van genoten. Het zal naar verwachting dit jaar gebeurenMaar San Diego Studio heeft dit voor zichzelf niet bevestigd.

Wat betreft de hoes zelf, MLB Show 21 Met Fernando Tatis Jr. uit San Diego Padres. Tatis Jr. Hij is een van de jonge sterren van Major League Baseball en heeft in 2020 een indrukwekkend seizoen achter de rug. Om hem te zien verschijnen in Art for MLB Show 21 Dit jaar is helemaal geen grote schok, gezien zijn snelle opkomst tot roem in het afgelopen jaar.

Wat valt er nog te zien over dit jaar MLB Show De kop in de toekomst is of het naar andere platforms zal komen. Eerder is gemeld dat Nintendo Switch- en pc-versies van de game in de toekomst naast de Xbox-release zullen verschijnen. Gezien het feit dat deze Xbox-release eindelijk lijkt te komen, is het veilig om aan te nemen dat er ook andere platforms naast worden gelanceerd.

READ  Suresh Raina sluit zich aan bij MS Dhoni, trekt zich terug uit de internationale cricket

Voorlopig valt er nog veel te leren MLB Show 21 Maar we moeten binnenkort meer gaan horen. Nu februari volgende week van start gaat, is er een goede show dat San Diego Studio over een paar dagen meer over de titel van dit jaar zou kunnen praten.

Dus wat vind je van deze ontwikkeling? Zal je waarschijnlijk opnemen MLB Show 21 Als het dit jaar eindelijk gaat om niet-PlayStation-platforms? Laat het me weten in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *