Super Nintendo World is gebouwd in Minecraft

Helaas kunnen we momenteel niet reizen, waardoor reizen om de pretparken te bezoeken uitgesloten is. Gelukkig brengen sommige Minecraft-makers de vakantie naar je desktop of gameconsole en bouwen ze een Super Nintendo-wereld op.

Schepper Dippy22 begint eraan te werken om Nintendo onderdeel te maken van de resorts van Universal Studios in Japan en Californië. Super Nintendo World zal ritten hebben op basis van een aantal Super Mario-platformgames en veel van de geschiedenis van de loodgieter. De Japanse versie van het park staat gepland om voor het eerst te openen, in de eerste helft van dit jaar, en Dippy22 werkt eraan om die lancering te vieren door er een Minecraft-kaart van te maken.

De vooruitgang is nog maar net begonnen, momenteel gaat het met 5% door Minecraft-planeetpagina, Maar in sommige schermafbeeldingen kun je zien dat sommige delen samenkomen. De grote entree hier verwelkomt bezoekers door zijn tube warp, en je kunt tot nu toe merken Yoshi’s Adventure, Kinopio’s Café en 1UP Factory vinden. Dippy verwelkomt alle hulp bij het mammoetproject, en je kunt het bekijken Maatschappelijke onenigheid voor meer.

Over toeristische hotspots gesproken, je kunt Attack on Titan’s Shiganshina en Mount Everest ook via Minecraft bezoeken. Minas Tirith van Lord of the Rings. Wie heeft de luchthavens nodig of verlaat het huis?

Voor meer relaxte verkenning, hier zijn de beste Minecraft Seeds en de beste Minecraft-servers.

Neem deel aan het gesprek door naar De sociale netwerksite Facebook En de Instagram Pagina’s. Volg PCGamesN op om op de hoogte te blijven van de nieuwste gidsen, nieuws en recensies voor pc-games Twitter En de Steam News Hub.

READ  Microsoft Flight Simulator 2020 realiseert eindelijk het ware potentieel van de volgende generatie van Azure cloud computing in pc-gaming

We nemen soms gerelateerde affiliate-links op in de artikelen waarvan we een kleine commissie ontvangen. Voor meer informatie klik hier.

Written By
More from Max Mcgee

Rocket League wordt gratis te spelen, servers crashen onmiddellijk

Zoals lang geleden beloofd, Rocket League is nu gratis om te spelen,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *