Mobiele game biedt smakelijke opties voor Calgarians

CALGARY – Of je nu op zoek bent naar iets voor een date night of een sociaal afstandelijke familiebijeenkomst, een nieuw mobiel spel biedt een reeks smakelijke opties voor Calgarians.

Alberta Food Tours (AFT) lanceerde vrijdag The Alberta Food Finder, een innovatieve nieuwe manier om de culinaire hoogstandjes van de restaurants en winkels in de wijk Kensington te ontdekken.

De game is een digitale versie van Karen Anderson’s populaire Alberta Food Tours, die, sinds de voormalige verpleegster het in 2006 oprichtte, ertoe heeft bijgedragen dat Calgary een culinaire hotspot is geworden door de rijkelijk gevarieerde eetcultuur van de stad te presenteren.

“Vroeger maakten we rondleidingen door eten,” zei Anderson. “12 tot 14 mensen met een gids – en sinds COVID is gebeurd, kunnen we dat niet veilig doen.”

“Mensen zouden zich afvragen wat alle mensen aan het doen waren”, zei Crystal McKenzie, de eigenaar van Boerenkaas. ‘Het bracht mensen naar de winkel.’

Nu grote groepen niet zijn toegestaan ​​vanwege de pandemie, moeten bedrijven die zich richten op voedsel creatief worden, waardoor Anderson de Alberta Food Finder heeft bedacht.

‘Ik zag de bedrijven lijden’, zei ze. “En ik zag mensen die niets te doen hadden, en ik dacht dat we in deze tijd zeker een technologie kunnen vinden om dit probleem op te lossen.”

Ze deed precies dat – een gps-game voor mobiele apps. Spelers kopen een code online via Alberta Food Tours, download de app en ga op een voedselproeverijavontuur door Kensington door puzzels op te lossen en uitdagingen te voltooien.

READ  Geef toe dat RRB NTPC-kaart is vrijgegeven voor Stage 2 CBT - Directe links naar downloads en andere updates

“Ze zouden de zoektocht moeten kunnen oplossen”, zei Anderson, “en uiteindelijk word je een lokale voedselheld.”

“Je gaat zoveel meer te weten komen over Alberta’s eten en de bedrijven die het koken en het zo heerlijk aan ons serveren.”

De game is gezinsvriendelijk en volgt de richtlijnen van Alberta Health.

‘Het is alsof je een gids in je zak hebt,’ zei Anderson. ‘Als je je telefoon tevoorschijn haalt … beschermen de bedrijven in Calgary je.’

Tegelijkertijd helpt de app de bottom line van veel lokale bedrijven die pijn hebben.

“De Alberta Food Finder is een game-wisselaar voor uitdagende tijden”, zei Anderson. “Het stelt Albertans in staat te eten, betrokken te zijn en te ontdekken tijdens de panndemic, terwijl we de geweldige mensen blijven steunen die voedsel verbouwen, creëren en koken in Alberta . We hebben onze plannen om snel uit te breiden naar Banff, Canmore en Edmonton. Na 15 jaar in de branche, is er gewoon zoveel dat we willen delen. “

Written By
More from Eda Greene
Download de Aadhaar Card online in 10 eenvoudige stappen. Hier is een complete gids
De Aadhaar Card kan door elke geldige inwoner van India eenvoudig worden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *