Mobile Games Market zal tijdens

Markt voor mobiele games

De wereldwijde markt voor mobiele games zal naar verwachting met 2,3% per jaar groeien in 2019-2025, tot $ 420 miljoen in 2025, tegenover $ 392,4 miljoen in 2019.

Mobiele games verwijst naar games die zijn ontworpen voor mobiele apparaten zoals SmartWatches, tablets, mobiele telefoons, featurephones, draagbare mediaspelers, enz. De wereld van mobiel gamen is in zijn basisvorm tot een tijdperk gekomen, bijvoorbeeld van snake-games op oude Van Nokia-telefoons tot 3D-games en augmented reality-games op de high-end smartphones van vandaag. Smartphones van de huidige generatie hebben verschillende connectiviteitsfuncties waarmee u verbinding kunt maken met andere vergelijkbare smartphones, zoals Bluetooth, infrarood, Wi-Fi en andere moderne draadloze mobiele technologieën zoals 4G, 3G, enz.

Deze vooruitgang op het gebied van smartphones helpt bij het spelen van multiplayer-games met een of twee spelers. Om een ​​geavanceerd mobiel spel te ontwikkelen dat op elk apparaat kan worden uitgevoerd, heb je een snel presterende centrale verwerkingseenheid (CPU), een speciale grafische verwerkingseenheid (GPU), een mobiel display met hoge resolutie en een grote hoeveelheid willekeurig toegankelijk geheugen (RAM).

Download een voorbeeldexemplaar van Mobile Games Market op: https://www.orionmarketreports.com/mobile-games-market/38198/#ert_pane1-1

De volgende spelers komen aan bod in dit rapport:

• Tencent
• Elektronische kunst
• Activision Blizzard
• Nintendo
• Ubisoft
• Zynga
• TakeTwo Interactive

Marktsegmentatie voor mobiele games op type

• IOS
• Android
• Ramen

Marktsegmentatie voor mobiele games op testtype

• Smartphone
• Tafel

Een volledig rapport van Global Mobile Games Market is beschikbaar op: https://www.orionmarketreports.com/mobile-games-market/38198/

Reikwijdte van het rapport

De onderzoeksstudie analyseert de wereldwijde mobiele games-industrie op basis van een 360-gradenanalyse van de markt die grondig inzicht in de markt oplevert voor betere zakelijke beslissingen, waarbij rekening wordt gehouden met meerdere aspecten waarvan sommige hieronder worden vermeld, zoals:

READ  5 voetbalwedstrijden op de middelbare school om in week 2 in het mobiele gebied te bekijken

Recente ontwikkelingen

o Marktoverzicht en groei-analyse
o Overzicht importeren en exporteren
o Volume-analyse
o Huidige markttrends en toekomstige vooruitzichten
o Markt Opportunistisch en aantrekkelijk investeringssegment

Geografische dekking

o Omvang en / of volume van de Noord-Amerikaanse markt
o Marktomvang en / of volume in Latijns-Amerika
o Europese marktomvang en / of volume
o Marktomvang en / of volume in Azië-Pacific
o Rest van de wereld Marktomvang en / of volume

Sleutelvragen beantwoord door Mobile Games Market Report

1. Wat was de omvang van de markt voor mobiele games in 2018 en 2019; wat zijn de geschatte groeitrends en marktvoorspelling (2019-2025).
2. Wat wordt de CAGR van de mobiele gamesmarkt tijdens de prognoseperiode (2019-2025)?
3. Welke segmenten (producttype / toepassingen / eindgebruiker) waren het meest aantrekkelijk voor investeringen in 2018? Hoe deze segmenten naar verwachting zullen groeien tijdens de prognoseperiode (2019-2025).
4. Welke fabrikant / leverancier / spelers in de mobiele gamesmarkt was marktleider in 2018?
5. Overzicht van de bestaande productportfolio, producten in de pijplijn en strategische initiatieven van belangrijke leveranciers in de markt.

Voor meer aangepaste gegevens, verzoek om aanpassing van het rapport @ https://www.orionmarketreports.com/mobile-games-market/38198/#ert_pane1-2

Media contact:
Bedrijfsnaam: Orion Market Reports
Contactpersoon: de heer Anurag Tiwari
E-mail: [email protected]
Contact nr: + 91780-304-0404

Over ons:

Orion Market Reports (OMR) streeft naar een exclusieve mix van kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksrapporten aan klanten over de hele wereld. Onze organisatie helpt zowel multinationale als binnenlandse ondernemingen om hun bedrijf te versterken door diepgaande marktinzichten en meest betrouwbare toekomstige markttrends te bieden. Onze rapporten behandelen alle belangrijke aspecten van de markten en verschaffen inzichten en marktvooruitzichten voor wereldwijde klanten.

Deze release is gepubliceerd op openPR.

READ  Xbox Remote-play: kan ik Xbox One-games spelen op mijn mobiele telefoon?
Written By
More from Vanessa Hale

Leef het Vikingleven in deze RPG

The Banner Saga is een rollenspel dat je meeneemt op een inspannende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *