Mobile Sensation Asphalt 9: Legends om op Xbox te spelen

Hoewel er geen details zijn verstrekt over wanneer we precies verwachten dat Asphalt 9: Legends op Microsoft-consoles terechtkomt, is het waarschijnlijk dat dit later dit jaar zal gebeuren, mogelijk in de tweede helft van het jaar.

De kans is natuurlijk groot dat Gameloft ook al een PlayStation-release van de game aan het plannen is, al zijn er op dit moment geen details bekend of dit een uitbreiding is die het bedrijf momenteel al overweegt.

Als je je afvraagt ​​hoe populair Asphalt de laatste tijd is, heeft Gameloft onlangs een aantal statistieken gedeeld die vrijwel voor zichzelf spreken.

De game heeft meer dan een miljard downloads op alle platforms, en natuurlijk vertegenwoordigen de nieuwste titels een aanzienlijk deel van dat record.

Als gevolg hiervan heeft Gameloft besloten om een ​​reeks speciale in-game-evenementen te organiseren, speciaal om deze belangrijke mijlpaal in enkele van de nieuwste releases te vieren.

Asfalt doorbreekt de miljard downloads van de barrière! Om deze belangrijke gelegenheid te vieren, hebben we een drie weken durend evenement in Asphalt 8: Airborne, Asphalt 9: Legends en Asphalt 9: Legends op de Nintendo Switch en op onze sociale mediaplatforms!Het bedrijf zei.

In Asphalt 9: Legends, bijvoorbeeld, omvatten de beloningen 25.000 credits en 5 Battle Points voor de Chevrolet Corvette Grand Sport en Lamborghini Huracan Evo Spyder op de Nintendo Switch. Enerzijds krijgen degenen met 1 miljard kilometer 750 tokens, 150.000 credits en 5 gevechtspunten voor Lamborghini Terzo Millennio, Koenigsegg Regera en Bugatti Chiron-wagens.

Bovendien kondigde het bedrijf op 26 april een speciaal Twitter-evenement aan, waardoor spelers de kans krijgen om elk voertuig te winnen dat ze willen in Asphalt 9: Legends, Asphalt 8: Airborne of Asphalt 9 voor de Nintendo Switch.

READ  Outriders werken nu zoals bedoeld op Xbox, PlayStation en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *