WatchOS 7.4: binnenkort komen er Apple Watch-functies waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden

Angela Lange / CNET

De Apple Watch Zal een bestand openen IPhone Minder gedoe Tijdens het dragen van het masker​ Het brengt ook AirPlay 2-compatibiliteit met de nieuwe Apple Fitness Plus-trainingsservice​ Apple heeft de officiële lanceringsdatum voor de volgende ronde van software-updates niet bekendgemaakt, maar de openbare bèta van WatchOS 7.4 geeft ons een glimp van alle nieuwe functies die we in de komende weken op de Apple Watch kunnen verwachten.

Lees verder: iOS 15: elk gerucht dat we hebben gehoord over het nieuwe besturingssysteem van Apple

Ontgrendel met Apple Watch

Met de laatste update naar WatchOS 7.4 (en iOS 14.5 Op iPhone), kunt u zich abonneren op een functie op de iPhone waarmee u dat kunt Gebruik Apple Watch om Face ID te verifiëren wanneer uw gezicht bedekt is

Om de functie te activeren, moeten zowel Apple Watch als iPhone de nieuwste versie van hun software gebruiken en met een wachtwoord zijn beveiligd.

Schakel de functie op de iPhone in een bestand Face ID en toegangscode Optie in Instellingen en zorg ervoor dat je Apple Watch ontgrendeld is en om je pols. Mogelijk wordt u bij de eerste poging gevraagd om uw wachtwoord in te voeren, maar dan zou u omhoog moeten kunnen vegen om de iPhone te ontgrendelen met Face ID.

Het horloge geeft u een waarschuwing en haptische feedback om u te laten weten dat uw iPhone is ontgrendeld.


Speel nu:
Kijk dit:

Wat is er nieuw in iOS 14.5?


5:18

Cast Fitness Plus op Airplay 2-apparaten

IMG-0255

Fitness Plus geeft u twee soorten trainingsaanbevelingen: meer van wat u leuk vindt of iets nieuws om uw routine in evenwicht te brengen.

Vanessa Hand-Oriana / CNET

Als je een Apple Watch hebt en je probeert het New Fitness Plus van Apple Service, u heeft nu meer manieren om ermee te werken. U kunt nu de Apple Watch Workout-service op elk apparaat of tv casten met AirPlay 2. Bij de lancering was de service alleen beschikbaar voor weergave op een iPhone, iPad of een latere versie van Apple TV.

U moet nog steeds een training selecteren in de Fitness Plus-app op uw iPhone of iPad. Tik vervolgens op het verzendpictogram in de rechter benedenhoek van het scherm of kies Schermspiegeling In het gedeelte met snelle instellingen om het naar een apparaat te verzenden.

Apple Watch heeft veel van dezelfde functies als die in iOS 14.5, inclusief 217 nieuwe emoji En de optie om je standaardmuziek te wijzigen. Apple heeft ook updates uitgebracht voor iPadOS en TVOS.

READ  Super Smash Bros. Ultimate Leaker onthult waarom we geen hoognodig DLC-personage hebben gezien
Written By
More from Lesley Curry

Na verontwaardiging drukt Microsoft op pauze bij ongevraagde installatie van Windows 10-webapps

Zaterdag heb ik erop gewezen hoe Microsoft gedwongen herstart van Windows 10-computers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *