Modder ontgrendelt de volledige Xbox 360-versie van Virtua Fighter 5: Final Showdown in Yakuza: Like a Dragon

Een hele game werd gespot achter een paar regels code

In een bizarre, bizarre openbaring ontdekte een moderator de volledige build van Sega Virtua Fighter 5: The Final Showdown Het zit in het actie-RPG-spel Yakuza: als een draakEvenals de vorige, Yakuza 6.

Terwijl de hoofdrolspeler Ichiban Kasuga altijd kon genieten van een paar rondes uitstekende jagers door gewoon een stadsgezicht binnen te gaan en zichzelf te stoppen voor een kluisje, een pc.StilIn staat om de volledige Xbox 360-versie van te ontgrendelen VF5: FS Volledig – compleet met Training Mode, Challenge Mode, Arcade Mode-instellingen en meer.

Het lijkt erop dat in plaats van alleen de VS-jager aan te passen. Plaats voor inbedding binnenin Yakuza Titels, Sega gooide het hele programma erin, voordat hij onnodige delen stopte met een paar eenvoudige regels code. Door deze code aan te passen met de kleinste mod (letterlijk “2” in “0” veranderen), kon Silent ROM’s herstellen VF5: FS In zijn volledige staat.

Het is duidelijk dat veel in-game-opties niet worden ondersteund, omdat ze in de eerste plaats niet beschikbaar zouden moeten zijn. Als zodanig kunnen browse-functies zoals Leaderboards of DLC Store het spel vergrendelen. Het opslaan van games wordt ook niet ondersteund, dus je kunt je aangepaste personages helaas niet opslaan, maar het is nog steeds een heel coole en leuke vondst. U kunt de volledige stille uitsplitsing in de modus bekijken Op hun blog.

Maar hoe zit het met een bestand Realiteit Editie van Virtua Fighter 5: The Final Showdown​ Nou, vorige week verscheen er een nieuwe vermelding op de website van de Korea Games Classification Committee, die aangeeft dat de vechter uit 2010 opnieuw is gecertificeerd voor de PS4. Wanneer je deze lijst koppelt aan Sega’s verrassende interesse in de esports-scene, lijkt het erop dat Akira, Sarah, Pai en co. Hij is misschien eerder terug op het grote podium dan we denken.

READ  Halo Infinite releasedatum gesuggereerd door Xbox Insider

Written By
More from Vanessa Hale

Een nieuwe titel voor de WW1-gameserie, Isonzo wordt aangekondigd voor Xbox, PlayStation en pc

Toen Blackmill Games en M2H samenkwamen om de WW1-gameserie te creëren, beloofden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *