Rapport: Cowboys CB Rashard Robinson heeft de eerste twee wedstrijden van het seizoen 2021 opgeschort vanwege een PED-overtreding

De Cowboys in Dallas Een beetje gewend om verdedigende spelers op te schorten om aan het NFL-seizoen te beginnen, helaas hebben ze daar vroeg in de seizoenen veel mee te maken gehad. Zoals het lot zal zijn, gaan ze deze weg weer op. We komen eraan 2021 NFL-projectDit betekent echter niet dat NFL-nieuws Het stopt met wegglijden. De competitie heeft de neiging om dingen in zijn eigen tijd te beslissen en wanneer teams moeten reageren.

Dinsdag werd gemeld dat Rochhard Robinson (let op, niet Reggie Robinson II) van de Cowboys was geschorst voor de eerste twee wedstrijden van het seizoen 2021 wegens schending van het beleid van de competitie inzake prestatieverhogende items.

Robinson is de laatste verdediger van de Cowboys die een seizoen hangend begint. Het team deed het niet Technisch gezien Een verdedigende speler werd geschorst omdat hij vorig jaar aan de campagne begon, Randy Gregory hoefde alleen in wedstrijden te zitten als onderdeel van zijn hersteltermijnen.

Zelfs als je denkt dat 2020 voorbij is, hebben de Cowboys ten minste één verdedigende speler uitgesteld om een ​​seizoen te beginnen in wat nu zeven van de afgelopen acht jaar is:

  • 2014: Orlando Scandic
  • 2015: Greg Hardy en Rolando MacLean
  • 2016: De Marcus Lawrence
  • 2017: David Irving
  • 2018: David Irving
  • 2019: Robert Quinn
  • 2021: Richard Robinson

Robinson verscheen in vier wedstrijden voor de Cowboys en dit was eigenlijk zijn tweede opmerking tijdens zijn tijd in de NFL. Van hem wordt niet verwacht dat hij dit seizoen een belangrijke bijdrage levert aan de ploeg, maar als onderdeel van de ploeg valt dit toe aan de Cowboys als geheel.

READ  St. Regis Punta Mita biedt luxe 'work-from-home'-accommodaties
More from Madison Garrett

De verandering komt eindelijk naar de Roze-speler in Call of Duty: Warzone

Als je een hoeveelheid van Call of Duty: A War Zone De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *