Modern Warfare 3-spelers bekritiseren “belachelijke” botsingen tussen spelers in de bèta

Modern Warfare 3-spelers bekritiseren “belachelijke” botsingen tussen spelers in de bèta

gepubliceerd: 16-10-2023T12:17:23

Bijgewerkt: 16-10-2023T12:17:36

Spelers die aan de bèta van Modern Warfare 3 deelnamen, plaatsten op sociale media hun gevoelens over de “belachelijke” benadering van de game van botsingen tussen spelers.

Vanaf 14 oktober konden spelers met de nieuwste bètatest veel ervaren van wat Modern Warfare 3 te bieden heeft. Bovendien kregen de populaire kaarten en spelmodi positieve recensies van de doelgroep van de game.

Er is ook de mogelijkheid om exclusieve bèta-cosmetica te ontgrendelen die je kunt gebruiken wanneer de volledige game wordt gelanceerd. Naarmate spelers een hoger niveau bereiken, ontvangen ze wapenblauwdrukken, operatorskins en meer exclusieve items die in de toekomst niet beschikbaar zullen zijn.

Artikel gaat verder na advertentie

Niet alle reacties waren echter positief, waarbij één kenmerk in het bijzonder de woede van spelers wekte.

Botsingen tussen spelers veroorzaken grote problemen in de lobby’s van Modern Warfare 3

Botsingen tussen spelers veroorzaakten grote problemen in de multiplayer-modi

Hoewel ze in eerdere games in de serie zijn verschenen, lijken botsingen tussen spelers deze keer meer op te vallen.

1 gebruiker Ik ging naar Reddit Om een ​​video van de situatie te plaatsen met de tekst: ‘Schakel de botsing tussen teamgenoten uit. “Het is belachelijk om op deze manier gepusht te worden.”

Anderen deelden snel hun mening, waarbij iemand zei: “Dat was een domme zet toen ze het toevoegden. Het is stom dat het er nog steeds is.”

Een ander uitte zijn ongeloof dat het zo lang duurde voordat er klachten over het probleem naar boven kwamen, en zei: “Ik was verrast dat ik geen enkele discussie zag over botsingen tussen spelers, omdat het er in de huidige staat behoorlijk verschrikkelijk uitziet. Ik hoop echt dat er aanpassingen komen.” naar dat bij de lancering.”

Sledgehammer Games heeft belangrijke spelersfeedback die tijdens de bèta moet worden behandeld. Spelers meldden problemen met de graphics, waarbij velen vonden dat deze minder goed waren dan de eerste herstart uit 2019.

Artikel gaat verder na advertentie

Modern Warfare 3 krijgt een volledige release op 10 november. Het valt nog te bezien of de ontwikkelaar voor die tijd tijd zal hebben om de meer in het oog springende problemen aan te pakken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *