Modern Warfare 3-spelers dringen erop aan dat Battle Rage zelfs na de nerf wordt herwerkt

Modern Warfare 3-spelers dringen erop aan dat Battle Rage zelfs na de nerf wordt herwerkt

gepubliceerd: 2023-10-06T20:28:22

Bijgewerkt: 2023-10-06T20:28:36

Sledgehammer Games probeerde fans gerust te stellen dat Battle Rage minder krachtig was dan wat ze in COD Next zagen, maar sommige bètaspelers van Modern Warfare 3 vonden de nerfs niet sterk genoeg.

250 makers reisden naar Los Angeles en namen deel aan COD Next. Het evenement gaf fans een eerste blik op de multiplayer-, zombies- en Warzone-gameplay van Modern Warfare 3. Tijdens het multiplayergedeelte van het evenement zagen we actie op de populaire MW2 (2009)-maps Rust, Highrise en Estate.

Artikel gaat verder na advertentie

Fans kregen ook een eerste blik op de bewegingsveranderingen van MW3, inclusief de terugkeer van de glijbaan en de eliminatie van herladen. Bovendien merkten communityleden een onmiddellijk verschil in de TTK-snelheid van het spel, waarbij MW3 de basisgezondheid in multiplayer verhoogde van 100 naar 150.

Over het algemeen was de feedback van kijkers thuis en streamers ter plaatse zeer positief. Eén specifiek tactisch uitrustingsstuk zorgt er echter voor dat fans hun wenkbrauwen optrekken.

MW3-ontwikkelaars reageren op zorgen over Battle Rage

Battle Rage is een tactisch uitrustingsitem dat je een adrenalinekick geeft. Gezondheid herstelt snel en tactische uitrusting is resistent. Modern Warfare 2 bevatte Battle Rage als een veldupgrade, maar MW3 maakte van het uitrustingsitem een ​​tactisch item.

Artikel gaat verder na advertentie

Deze verandering veroorzaakt problemen omdat spelers het item onmiddellijk kunnen gebruiken nadat het is ingezet, in tegenstelling tot een veldupgrade die moet worden opgeladen.

READ  EA stopt BioWare-punten en maakt oude Mass Effect- en Dragon Age-content gratis

Terwijl je naar COD Next kijkt, Neros-bioscoop Hij beweerde: “Shotzzy maakte (volgens mijn telling) 21 schoten in ongeveer 8 seconden, en zijn gezondheidsbalk zakte nooit onder de helft. Dit moet zo snel mogelijk worden opgelost.”

Heavy Hammer Games reageerde: “Morgen binnen #MW3 In de multiplayer-bèta kunnen spelers Battle Rage-gameplay-tuning ervaren die aansluit bij onze huidige lanceringsvisie, maar die niet aanwezig was op het demo-evenement van vandaag.

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Artikel gaat verder na advertentie

tijdens Live uitzendingbetoogde voormalig CDL-prof Scump dat tactische uitrusting meer kracht nodig heeft.

“Ze gaven mensen letterlijk het kinetische pantser als tactiek. Wat dachten ze in vredesnaam? Het geeft je dubbele gezondheid.”

Voor degenen die het niet weten: Kinetic Armor was een speciale vaardigheid in Black Ops 3, waardoor spelers een gezondheidsboost van 150 kregen.

Schepper van COD-inhoud metafoor Hij voegde eraan toe: “Ze moeten hun Battle Rage opnieuw onder controle krijgen. Ik heb 500 effectieve HP in elk vuurgevecht.

De CDL-pro Verdeeld Hij beweerde: “Oh mijn God, iedereen heeft nu kennis gemaakt met Battle Rage, dit is krankzinnig en zou net als morgen moeten worden opgelost.”

Artikel gaat verder na advertentie

Het valt nog te bezien of Sledgehammer plannen heeft om Battle Rage verder te veranderen. De ontwikkelaars hebben echter om feedback gevraagd terwijl spelers tijdens de bèta praktijkervaring opdoen.

Bekijk voor meer informatie de rest van onze Modern Warfare 3-dekking.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *