Willekeurig: zie je deze funky tekst op je Xbox? Dit is wat het betekent

Willekeurig: zie je deze funky tekst op je Xbox?  Dit is wat het betekent

Het is je misschien de afgelopen uren opgevallen dat je Xbox een vreemde lijn op het dashboard en in de hele gebruikersinterface begint weer te geven, en als dat zo is, ben je niet de enige! Gelukkig is dit niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken.

Dit staat bekend als “psuedo-loc” en verschijnt meestal in tekst die nog niet is vertaald voor uw regio. In dit geval lijkt het echter slechts een bug te zijn – en deze werd opgemerkt door een groot aantal Xbox Insiders.

Hier is hoe het Xbox Insider-team “psudeo-loc” een paar jaar geleden in een artikel omschreef:

“Zoals je kunt zien, is de update, terwijl we in de previewfase zijn, nog niet echt ‘klaar’ om naar iedereen in de Xbox-gemeenschap te worden uitgerold, en dat betekent dat veel van wat je ziet nog niet helemaal klaar is. functies die we je laten uitproberen, tot en met de tekst die je op de console zelf leest…”

“Waar je naar kijkt is wat algemeen bekend staat als ‘pseudo-loc’ of tekst die nog niet is vertaald voor de specifieke taal/regio waarvoor je de console hebt ingesteld.”

Hier zijn enkele recente voorbeelden:

Nogmaals, dit probleem zou alleen relevant moeten zijn voor leden van het Xbox Insider-programma, en als je er momenteel last van hebt, kan het de moeite waard zijn om de functie ‘Een probleem rapporteren’ op je console te gebruiken om het bij Microsoft onder de aandacht te brengen.

READ  Handgemaakte RPG Time Laptop Adventures: The Legend of Wright doodle op Xbox

Het is iets waar het team zich wel van bewust zal zijn, en de ‘psudeo-loc’-tekst verschijnt zo nu en dan wanneer je je aanmeldt als Insider. Maak je geen zorgen, je Xbox gaat niet kapot en er zal zeker geen spook in zitten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *