Modern Warfare 3-spelers willen de klassieke MW2-functie terug

Modern Warfare 3-spelers willen de klassieke MW2-functie terug

gepubliceerd: 11-10-2023T12:13:51

Bijgewerkt: 11-10-2023T12:14:03

Modern Warfare 3-spelers hebben opgeroepen tot de terugkeer van een vergeten MW2-klassieker in de game, waarmee een van de grootste problemen van MW3 tot nu toe wordt aangepakt.

Tijdens de bètaversie van Modern Warfare 3 kwamen duizenden spelers terecht in games als Favela en Rust, waarbij ze terugdachten aan de ‘gloriedagen’ van Call of Duty met de maps waarmee ze opgroeiden, enthousiast over de nieuwe gameplay en enkele van de verbeteringen die waren aangebracht ten opzichte van Modern Warfare uit 2022 2.

Artikel gaat verder na advertentie

Er waren echter enkele belangrijke knelpunten waarmee spelers werden geconfronteerd. Implementaties zijn van cruciaal belang geweest, waarbij sommige professionals ze omschrijven als “de ergste ooit”, evenals problemen met de zichtbaarheid van spelers en enkele problemen met schuifbewegingen. Ontwikkelaars Sledgehammer beloofden echter oplossingen voor al het bovenstaande.

Sommige spelers hebben het heft in eigen handen genomen en manieren bedacht om een ​​aantal van deze problemen op te lossen, en een probleem dat de aandacht heeft gekregen op sociale media heeft te maken met de zichtbaarheid van spelers, met een simpele verandering ten opzichte van oudere COD-titels die het veel gemakkelijker maakt.

Artikel gaat verder na advertentie

Naamplaatjes terugkeren naar MW3?

Veel spelers zijn het erover eens dat een voor de hand liggende oplossing voor het aanhoudende probleem met de zichtbaarheid van spelers in MW3 het terugbrengen van naamplaatjes op vijanden is, waardoor meer duidelijkheid ontstaat over wanneer je begint met een tegenstander of teamgenoot, zoals in het onderstaande voorbeeld van de speler. Niets binnen.

Naamplaatjes van vijanden waren ooit een kernfunctie in Call of Duty, maar werden voor het eerst uit de game verwijderd in Modern Warfare 2 (2022), tot groot ongenoegen van veel spelers.

Artikel gaat verder na advertentie

In plaats daarvan worden diamanten boven de hoofden van de speler geplaatst, waardoor ze nog steeds enige mate van zichtbaarheid bieden, maar de hoeveelheid ruimte die vijandelijke markeringen op het scherm innemen, wordt verminderd.

Het lijkt erop dat Sledgehammer ervoor heeft gekozen om in de voetsporen van Infinity Ward verder te gaan, al zijn spelers daar niet blij mee, dus daar kan snel verandering in komen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *