Modern Warfare II heeft exclusieve PlayStation-voordelen

PlayStation-spelers lijken een aantal exclusieve Call of Duty: Modern Warfare II-“voordelen” te krijgen, waaronder gratis bundels en maandelijkse dubbele XP-evenementen.

Call of Duty: Modern Warfare II Het is vandaag uitgebracht en biedt een aantal “exclusieve voordelen” voor PlayStation-spelers, waaronder een PlayStation Party-bonus.

Call of Duty: Modern Warfare II definieert exclusieve PlayStation-functies

Het Call of Duty: Modern Warfare II-team heeft de voordelen beschreven die PlayStation-spelers kunnen verwachten Call of Duty-website (Bedankt, Charlie Intel). Dit omvat exclusieve maandelijkse XP-evenementen, die 24 uur per keer duren, evenals de PlayStation Party-bonus die PlayStation-spelers die samen in party’s spelen een extra wapenervaring van 25% biedt – “De bonus is nog steeds van belang bij het spelen met teamgenoten op verschillende platforms .”

PlayStation-spelers die Level 4 bereiken en Create-A-Class ontgrendelen, krijgen twee extra slots om te laden, en als ze de Battle Pass kopen, krijgen ze ook vijf extra skips. Ten slotte is er voor elk seizoen een gratis in-game pack, met onder meer skins en wapencontouren, “voor een beperkte tijd alleen voor PlayStation Plus-leden.”

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat een game op de een of andere manier in verband wordt gebracht met PlayStation-exclusives – De PlayStation-exclusieve Hogwarts Legacy-zoektocht komt pas over een jaar op Xboxbijvoorbeeld, terwijl Silent Hill 2 Remake is een getimede console exclusief op PS5. Na inspanningen om Activision Blizzard over te nemen, heeft Microsoft Sony een ondertekende overeenkomst toegekend PlayStation’s Call of Duty-garantie is “in ieder geval voor meerdere jaren”. Toen nodigde Jim Ryan van PlayStation deze show uit ‘Ongepast op veel niveaus’Toevoegen dat het voorstel “geen rekening houdt met de impact” op PlayStation-spelers. Nog een verslag Hij suggereerde ook dat de huidige marketingdeals Call of Duty zouden kunnen stoppen Komt naar Game Pass Ook als de overname van Activision Blizzard van Microsoft doorgaat.

READ  Hoe u uw iPhone oplaadt en 100% batterijcapaciteit behoudt

Wat vind je van deze “exclusieve functies” voor PlayStation-spelers? Laat het ons weten in de reacties.

Written By
More from Lesley Curry
Clubhouse breidt deze week zijn nieuwe Android-app uit naar meer landen
afstand Lancering van zijn Android-app Een week geleden zei het sociale audioplatform...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *