Moet je Disney Melee Mania downloaden op Apple Arcade?

Mijn telefoonaankoop omvatte een gratis proefversie van Apple Arcade, die ik toen besloot te houden toen ik de Apple One aansloot (die Apple Arcade omvat samen met vijf andere Apple-services). Het is een gestage stroom van advertentievrije games geweest waar ik me niet echt zorgen hoef te maken over roofzuchtige advertenties en microtransacties voor mijn kinderen. Er zijn een aantal krachtige mobiele games inbegrepen in het abonnement. Laatste grote IP om mee te doen Apple-arcade Is Disney Pixar met? Disney Brawl Mania Van ontwikkelaar Mighty Bear Games (de studio achter een andere Apple Arcade-titel) Koninklijke Boter).

Disney Brawl Mania Het is een multiplayer-game waarin spelers spelen als personages uit Disney- en Pixar-films in een 3v3-gevechtsarena waarin je vecht om veroveringspunten of probeert meer eliminaties van het andere team te krijgen. Het is eigenlijk vrij gelijkaardig aan de populaire arena van vechtpartijen vechtsterren – Alleen met een Disney-skin.

Personages kunnen worden ontgrendeld met gratis munten die in het spel en via evenementen kunnen worden verdiend. Er zijn momenteel 12 kampioenen:

 • Elsa
 • Timon
 • kreunen
 • Bing Bong
 • Buzz Lightyear
 • Vooravond
 • Bevroren
 • Prinses Jasmijn
 • manticore
 • Goochelaar beginnende Mickey
 • Mulan
 • Verwoest het Ralph

Er zijn nog twee helden onderweg: het beest en de ondeugende. Kampioenen worden geleverd met vermogens-, gezondheids- en snelheidsclassificaties en beschikken over één en één ultieme vaardigheden/vaardigheden. Elke held heeft ook een reis die je heldenbronnen en tokens geeft om die held een boost te geven. Hoe meer tokens je hebt voor de held, hoe meer je kunt stijgen, hem en zijn vaardigheden kunt versterken.

READ  Game Dev Tycoon komt op 8 oktober naar Nintendo Switch met pc en mobiele cross-save

Uiteindelijk is het een visueel aantrekkelijk spel en waren er meerdere evenementen. Je verdient middelen en tokens in een redelijk snel tempo. De arena’s zijn niet spannend en repetitief, maar ik veronderstel dat er meer variatie zal komen naarmate de game updates ontvangt.

waar Disney Brawl Mania afwijken van vechtsterren Het is wat lijkt op een gebrek aan polijsten. Vechten voelt niet alsof je dezelfde hoeveelheid controle hebt. Het is moeilijk om snelle helden te raken met de meest nauwkeurige vaardigheidsschoten, en het bereik van aanvallen en waar je melee-aanvallen moet schieten is niet helemaal duidelijk. Er zijn duidelijke verschillen in kracht tussen de helden, en het gevecht is wat ik zou omschrijven als modderig. Het is goed… Al je bewegingen en vaardigheden lijken vast te zitten in de modder, dus het is niet zo nauwkeurig en snel als ik zou willen.

Dat gezegd hebbende, het is een snelle vechtarena waar wedstrijden vijf minuten duren, geen microtransacties, en je speelt dit waarschijnlijk omdat je graag mobiele games speelt met Disney-personages omdat je een fan bent van Disney. Het is een leuk en vriendelijk PvP-spel waar alle leeftijden van kunnen genieten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je kinderen dit spel spelen.

Uiteindelijk verkoopt Disney. Als je Apple Arcade hebt en je bent een fan van Disney, download het dan Disney Brawl Mania. Als je Apple Arcade hebt maar niet veel om Disney geeft, is het de moeite waard om het te downloaden om het uit te proberen en te kijken of het een solide kracht voor je heeft. Maar misschien krijg je meer plezier van andere spellen zoals Koninklijke Boter En LEGO Vechtpartijen. Als je Apple Arcade niet hebt, is dit geen game waarmee je je op de service moet abonneren.

READ  Download de nieuwe Smart911-app | Nieuws, Sport, Banen

Written By
More from Eda Greene
SwiftKey lost Pixel 4-scrollen op om ook het probleem op te lossen (APK-download)
Dit verhaal is oorspronkelijk gepubliceerd 2021/03/03 9:14 uur PSTOp 3 maart 2021...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *