Mojang reageert op vermeende manipulatie van stemmen door maffia in Minecraft

Mojang reageert op vermeende manipulatie van stemmen door maffia in Minecraft

Maine-ambacht Meer dan tien jaar na de release is het de meest gespeelde game aller tijden. Veel fans die zijn opgegroeid met het spelen van dit charmante, voxel-achtige spel met vrienden en elk weekend de grasvlakten en griezelige mijnen verkennen, kijken nu uit naar zaken als de jaarlijkse Mob Vote, een interactief community-evenement. Na de laatste stemresultaten uitten sommige spelers hun bezorgdheid over de vermeende manipulatie, wat Mojang ertoe aanzette officieel te reageren.

Mojang houdt Minecraft interessant met voortdurend nieuwe inhoud, zoals de nieuwste winnaar van de maffia-stemming, het gordeldier dat wordt geleverd met Minecraft Update 1.21. Binnen de enorme zee van indrukwekkende inzendingen voor het genre wordt de game beschouwd als een van de beste sandbox-games, omdat het spelers een ongeëvenaarde uitgestrekte wereld, eindeloos knutselen, diverse verkenbare biomen en unieke mobs zoals het gordeldier biedt.

Bij het stemmen van de menigte ging Armadillo met Mojang het opnemen tegen Crab en Penguin Voorbereiding van rapporten Ruim vijf miljoen spelers hebben gestemd. Sommige fans hebben sindsdien beweerd dat bots mogelijk met de stemmen hebben geknoeid. Minecraft-maker “TheMisterEpic” schetst deze claims in een bestand videowaarbij vermeend bewijsmateriaal voor sceptische spelers wordt onderzocht dat wijst op de vermeende mogelijkheid van geknoei.

Mojang stelt zijn fans gerust Officiële reactie Voor dergelijke claims, waarin de ontwikkelaar toegeeft dat er sprake is van “mogelijke pogingen om de stemming van de maffia te hacken/manipuleren.” De ontwikkelaar zegt dat hoewel Mojang “zich ervan bewust is dat er pogingen zijn ondernomen om de resultaten van het stemmen door de maffia te bederven”, fans er “zeker van kunnen zijn dat deze pogingen de resultaten niet hebben beïnvloed.”

READ  TIJGERSOFTBAL VALT NAAR DE HEILIGEN IN DE PC-KOEPEL

Het team heeft er vertrouwen in dat de winnaar van dit jaar de uitslag van de stemming accuraat weergeeft. Het gordeldier kreeg dit jaar ruim 40% van de stemmen van de maffia, van de ruim vijf miljoen uitgebrachte stemmen. Daarentegen kreeg de krab 32,5% van de stemmen, terwijl de pinguïn 25,2% kreeg. Krab en pinguïn Stans, wanhoop niet, want uiteindelijk zullen alle verliezers in de Minecraft-maffia-stem uiteindelijk aan het spel worden toegevoegd.

Terwijl je wacht tot 1.21 uitkomt, kun je door een paar van onze favoriete Minecraft-mods bladeren om je huidige basisspel een beetje op te fleuren. Als je een nieuwe ervaring wilt zonder iets te downloaden, kun je een nieuwe wereld beginnen en enkele van de coolste Minecraft-zaden bekijken die beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat deze compleet anders is dan al je eerdere opgeslagen bestanden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *