De OnePlus Open gaat door de FCC en Geekbench voordat hij donderdag wordt gelanceerd

De OnePlus Open gaat door de FCC en Geekbench voordat hij donderdag wordt gelanceerd

De OnePlus Open werd eindelijk officieel op donderdag 19 oktober, na enkele maanden van lekken, geruchten, speculaties en meest recente teasers. De eerste opvouwbare telefoon van het bedrijf heeft vóór de lancering het FCC-certificeringsproces doorstaan ​​en er is ook een prototype op Geekbench gedraaid. Dit betekent dat we nu enkele bevestigde details over het apparaat hebben.

Het ontgrendelde model wordt geleverd met een batterij van 4.805 mAh, die snel bedraad opladen van 80 W ondersteunt. Android 13 zal draaien met OxygenOS 13.2 erbovenop, hoewel Android 14 al uit is, dankzij een vreemd startvenster waarin het arriveerde, zo gaat het gerucht, als gevolg van een bijna last-minute ruil van leveranciers van beeldschermpanelen.

De Open zal worden aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2-chipset van Qualcomm – wederom vreemd omdat de Snapdragon 8 Gen 3 vijf dagen na de opvouwbare OnePlus daadwerkelijk zal worden aangekondigd, en Xiaomi zal naar verwachting acht dagen later de eerste telefoon lanceren die wordt aangedreven door de nieuwe chip. . OnePlus Open wordt gepresenteerd.

Uitgevouwen meet de OnePlus Open 153,4 x 142,8 mm, dus hij zal erg vierkant zijn. Het heeft een 16 GB RAM-versie volgens Geekbench (al dan niet de enige), Wi-Fi 6E-ondersteuning, Bluetooth 5.2 LE en het modelnummer is CPH2551.

via

READ  Het Twitter-account op Xbox Game Pass lijkt een enorme nieuwe game te plagen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *