Momenteel geen toegang tot Nintendo’s Wii-winkelkanaal

Momenteel geen toegang tot Nintendo’s Wii-winkelkanaal
Foto: Nintendo Live

Als je de afgelopen dagen geprobeerd hebt toegang te krijgen tot het Wii-winkelkanaal, heb je misschien niet veel geluk gehad. Volgens Nintendo Everything heeft de digitale winkel “grote problemen” ondervonden.

Vermoedelijk is het volkomen onmogelijk om naar de etalage te gaan – in plaats daarvan zie je een “leeg scherm” bij het opstarten dat uiteindelijk een foutcode volgt. Nintendo’s online onderhoudspagina vermeldde geen problemen (bedankt, GoNintendoik

GameXplain Hij nam ook een kijkje – en merkte op dat teamleden die zich buiten de VS bevinden, in gebieden zoals Europa, hetzelfde probleem hebben.

Hoewel Nintendo in 2019 stopte met het verkopen van games in de Wii Store, betekent de huidige bug dat iedereen die toegang wil tot bestaande downloads en aankopen, dit nu niet kan doen. Nintendo zei eerder dat het “op een gegeven moment” zou stoppen met downloaden op de Wii, maar het heeft nooit gezegd wanneer gebruikers geen games meer kunnen downloaden.

Nintendo heeft onlangs aangekondigd dat het de 3DS eShop en Wii U eShop in maart 2023 zal sluiten. Hoewel gebruikers geen games kunnen kopen, kunnen ze eerdere aankopen wel downloaden.

Heb je onlangs toegang gekregen tot het Wii-winkelkanaal? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Italiaans onderzoek naar Google wegens belemmering van interoperabiliteit

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *