Monopoly Sudoku is een mobiele variant op het klassieke puzzelspel met cijfers

Maak je klaar – het komt binnenkort.

Marmalade Game Studio, het bedrijf erachter The Game of Life 2, onthulde zijn volgende premium mobiele game: Monopolie Sudoku.

Monopolie Sudoku combineert het klassieke puzzelspel met cijfers met het Monopoly-spelbord. Spelers kunnen het opnemen tegen vrienden, familie en vreemden over de hele wereld om dit op te lossen Sudoku puzzels, waarmee ze dobbelstenen rollen kunnen verdienen zodat ze rond de Monopoly bord.

Door over het bord te bewegen, kunnen spelers tokens en avatars ontgrendelen waarmee ze hun in-game profiel kunnen aanpassen.

Naast multiplayer-matches bevat het spel een oefenmodus voor één speler, evenals een “Sudoku-school” die spelers helpt te leren hoe ze de puzzels van het spel kunnen voltooien.

Bron: Marmalade Game Studio

In een persbericht gaf Cristina Mereuta, COO bij Marmalade Game Studio, commentaar op de game:

“We houden van de vriendelijke competitie van het MONOPOLY-spel en de rustige logica van Sudoku. Door de twee te combineren hebben we een geheel nieuwe game-ervaring gecreëerd! Bij Marmalade zijn we er trots op om multiplayer-spellen te maken die mensen bij elkaar brengen. Dit Sudoku-spel heeft een MONOPOLY-twist waarvan alle spelers samen kunnen genieten, waar ze ook zijn! “

Monopolie Sudoku zal naar verwachting op 23 september op iOS- en Android-apparaten verschijnen voor $ 3,99. De game bevat geen in-app-aankopen of advertenties.

Als je het wilt proberen Monopolie Sudoku, kun je de game nu vooraf bestellen iOS en Android. Monopolie Sudoku heeft een classificatie van 4+ op iOS en E voor iedereen op Android.

Written By
More from Vanessa Hale
GreedFall komt naar de volgende generatie consoles met nieuwe inhoud
Een next-gen-versie van Hebzucht Fall is aangekondigd door ontwikkelaar Spiders en uitgever...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *