Monster Hunter gelekt door fout bij het geven van onenigheid

monster Jager Het is een fantasy role-playing video game die begon in 2004 op de klassieke PlayStation 2. De game is geëvolueerd tot een enorme franchise die miljoenen spelers over de hele wereld aantrekt, met zijn nieuwste kernvervolg “Monster Hunter Rise”, waarvan wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Het nieuwste vervolg is Monster Hunter: Rise, wat toevallig de vijfde game in de Monster Hunter-serie is. De zesde game moet nog worden aangekondigd, maar deze is uitgelekt dankzij een kleine fout gemaakt door het discord-cadeausysteem.

Bij een geschil kunt u cadeauartikelen vrij gebruiken door codes in te wisselen of artikelen te kopen. Hier, Monster Hunter-fanaat, Naga Al-Baligdie goed thuis is in de hele serie, heeft een nieuw Monster Hunter-lek gepost dat aan het publiek wordt getoond.

Fans van rollenspellen beweren het paradijs voor monsterjagers Het was gepland voor Xbox en PlayStation en het lek werd bevestigd door de officiële contentiepartner. Volgens de foto’s in de tweet, Het geschenk kan niet vóór 31 december 2022 worden opgeëist.

Bovendien, een populaire AestheticGamer aka Dusk Golem, die eerder De grootste gelekte foto’s van Silent Hill onthuld Een retweet zegt dat Capcom-games op de meest onvoorspelbare manieren zullen worden gelekt, wat betekent dat dit er een van is.

READ  Nogmaals, de kelder van Apex Legends is dankzij Fuse een dodelijke val geworden

De leaker bevestigde subtiel het bestaan ​​van de nieuwe game van de serie in plaats van het te ontkennen. Wat de geloofwaardigheid van de hele lekkage verhoogde. Monster Hunter-fanaat heeft ook aankomende gamedatums vastgesteld die bij deze passen.

Bovendien geeft de naam “Paradise” een duidelijk en levendig beeld van de spelomgeving Gebaseerd op een tropische locatie.

Alles bij elkaar genomen moet dit lek, net als vele andere, met een korreltje zout worden genomen. Als het echter waar blijkt te zijn, krijgen fans 5 maanden vooruit waarschuwingen paradijs voor monsterjagers Fantasie spel.

Gerelateerde artikelen: De eerste gelekte afbeelding van de Immortal Phoenix Race escaleert met de Polynesische hoofdrolspeler

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *