Steam-gebruiker doet PSA-aankondiging over consoleverlichtingsopties

Ondersteuning voor Steam-consoles is redelijk goed in 2022, met volledige integratie van een breed scala aan consoles buiten de Xbox-platforms van Microsoft. Valve implementeerde in 2018 specifieke ondersteuning voor Sony’s PlayStation 4-controller, en de PlayStation 5 DualSense werkt ook goed – veel games bieden zelfs de mogelijkheid om te profiteren van enkele van de meer geavanceerde functies, zoals haptische feedback.

Er is echter een leuke kleine functie die gebruikers vaak over het hoofd zien, omdat deze is begraven op een ietwat vreemde plaats in menu’s waarvan je misschien niet denkt dat je ze zou uitchecken – vooral gezien het feit dat de meeste consoles gewoon plug-and-play zijn, dus je hebt misschien niet eens gedacht de lijsten om te zien wat u ermee kunt doen.

Dat was het geval voor Kinda Funny-bijdrager, Paris, die slaagt vicious696 op Twitter. Parris plaatste een foto van zijn Xbox-console voor het menu “console aanpassen” van Steam en zei: “Vandaag was een jaar waarin ik me realiseerde dat ik de kleur van de Xbox-startknop in Steam kon veranderen.”

Dat klopt – je kunt kiezen uit een volledige reeks RGB-kleuren om je handen op te lichten terwijl je speelt, en het is ook niet beperkt tot Xbox-platforms. Zowel PS4- als PS5-consoles kunnen gebruik maken van deze functie om de kleur, verzadiging en intensiteit van hun lichtbalk te wijzigen.

Helaas kunnen niet alle Xbox-consoles een kleurengamma weergeven – Xbox Multicolor Button Laat het zien Parijs Het is alleen beschikbaar op de controller van de Xbox Elite Series 2. Je kunt echter de helderheid van andere modellen wijzigen, wat nog steeds van pas kan komen als je de levendige witte gloed storend vindt.

READ  Resident Evil Netflix live-action teaser getrokken omdat hij niets te snel plaagde

Om hiervan te profiteren, hoef je alleen maar naar het menu Beeld in Steam te gaan, op Instellingen te klikken, vervolgens op Console en vervolgens op Algemene console-instellingen. Daar ziet u onderaan een lijst met de gedetecteerde controllers. Selecteer het respectieve palet en klik op het menu Voorkeuren en u zult de mogelijkheid zien om uw kleuren te wijzigen. Als het niet verschijnt, moet u mogelijk de optie Uitgebreide ondersteuning voor de console van uw keuze aanvinken op de pagina met console-instellingen.

Blijkbaar was Parijs niet de enige die het niet doorhad, hoewel deze functie al geruime tijd beschikbaar is. a Nadat de informatie is verzonden: Op de Steam-subreddit heeft het bijna 10.000 upvotes. Gebruikers in de reacties namen het op zich om hun favoriete kleuren te delen – persoonlijk vind ik het leuk om smaragdgroen te brengen, of natuurlijk het warme PCGamesN-oranje.

Written By
More from Max Mcgee
GTA 5-acteurs recreƫren Franklins geroosterd in het echt
Grand Theft Auto V is niet gestopt met populair te zijn –...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *