Monster Hunter Rise komt in januari naar Steam, met een demo in oktober

Het is eindelijk officieel: Monster Hunter Rise komt in januari naar pc. De releasedatum voor Monster Hunter Rise Steam werd aangekondigd tijdens Capcom’s show op de Tokyo Game Show vandaag, en de lancering staat gepland voor 12 januari 2022. De Steam-versie van de co√∂pgame zal een welkome reeks verbeteringen voor pc bevatten, en er is een demo die je over een paar weken kunt uitproberen.

Wanneer het op pc aankomt, ondersteunt Monster Hunter Rise resoluties tot 4K- en Ultra HD-schermen, evenals “hoge framesnelheid” (hoewel de presentatie niet aangeeft of dat betekent dat je de mogelijkheid hebt om frames te deselecteren). De pc-versie bevat echter zeker nieuwe HD-texturen die passen bij de verhoogde resolutie ten opzichte van de Switch-versie.

Capcom zegt dat het ook verbeterde toetsenbord- en muisbedieningen heeft voor de pc-versie, en dat je voicechat kunt gebruiken om te communiceren met leden van je jachtgroep. Net als bij de Switch-versie, krijg je de kans om Monster Hunter Rise uit te proberen voor de pc-lancering, met een demo die op 13 oktober op Steam arriveert.

Hier is de trailer:

Voor pc-spelers wiens enige ervaring met de serie Monster Hunter World is, is Monster Hunter Rise een meer klassiek gestructureerd item, waarbij elke kaart is verdeeld in kleinere regio’s. Er zijn echter enkele nieuwe wendingen: je kunt de nieuwe bedrade bug gebruiken als een glijdende haak en enterhaak, en het vergroot ook je strijdbare bewegingsbereik. Bovendien introduceert Rise, naast Palico’s vertrouwde metgezel, de nieuwe hondachtige Palamutes, die jagers graag als paard dienen.

READ  Een No Man's Sky-speler heeft twee planeten gevonden die tegen elkaar zijn geslagen

De Monster Hunter Rise Steam-pagina Ga daar nu heen als je meer screenshots wilt bekijken of de verschillende pre-orderbonussen wilt bekijken.

{“plan: {“page: {“content”: {“title”: “Monster Hunter Rise komt in januari naar Steam, met demo in oktober”, “type”: “news”, “category”: ” monster-hunter -ris “},”user”: {“loginstatus”: false},” game”: {” publisher “:” Capcom “,” genre “:” RPG “,” title “:” Monster Hunter Rise ” , “types “:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

30 juli coronavirusnieuws

“Het mag niet acceptabel zijn” dat de VS zo achterloopt op het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *