Monster Hunter Rise: Sunbreak-uitbreidingszendingen en digitale verkoop bereiken 2 miljoen; Monster Hunter Rise overschrijdt 10 miljoen

Totale wereldwijde verzendingen en digitale verkopen voor Monster Hunter Rise: Zonsopkomst Uitbreiding overschreed twee miljoen eenheden, Capcom aankondigen.

De Monster Hunter Rise: Sunbreak Lanceerde de uitbreiding van bekeerlingen En de computer Over stoom- Op 30 juni.

Daarnaast zijn de totale zendingen en digitale verkoop van Monster Hunter Rise Het basisspel heeft de 10 miljoen eenheden overschreden na vorig verslag Negen miljoen stuks in mei.

Hier is een overzicht van de serie en de game, via Capcom:

De monster Jager De serie bestaat uit vissen Actie spelletjes Het plaatst spelers tegen gigantische monsters in een prachtige natuurlijke omgeving. Beginnend met de eerste titel in 2004, creëerde de serie een nieuw genre waarin spelers samenwerken om met hun vrienden op woeste monsters te jagen, en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met een cumulatieve verkoop van de serie van meer dan 84 miljoen stuks verzonden vanaf 5 juli , 2022 Opmerkelijk, uitgave januari 2018 Monster Hunter: De Wereld Het heeft een omzetgroei gekend in de vier jaar sinds de lancering en heeft nu Capcom’s recordbrekende record van 21 miljoen verzonden eenheden.

Bovendien, release maart 2021 Monster Hunter Rise Het overschreed ook meer dan 10 miljoen wereldwijd verzonden eenheden, wat werd bereikt door een verscheidenheid aan acties, waaronder continue gratis updates en de lancering van de pc-versie, evenals met de release van een groep die bestaat uit Monster Hunter Rise: SunbreakMonster Hunter Rise: SunbreakHet is een enorme premium-uitbreiding voor Naast nieuwe missierangen, locaties, monsters en nooit eerder vertoonde jachtacties, kunnen spelers genieten van nieuwe verhaalelementen voor Monster Hunter Rise zoals dat. Capcom bracht een pre-launch bèta uit en kreeg lof en aandacht voor de titel, wat resulteerde in meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het bedrijf zal in de toekomst gebruik blijven maken van zijn digitale strategie, met als doel de verkoop per eenheid te maximaliseren door middel van doorlopende promoties, waaronder de voortdurende release van gratis aanvullende inhoud en prijsstrategieën.

Capcom blijft vastbesloten om aan de verwachtingen van alle gebruikers te voldoen door gebruik te maken van toonaangevende mogelijkheden voor game-ontwikkeling.

READ  Halo Infinite noemt in het kort de cosmetica van Juneteenth-thema "Bonobo"
Written By
More from Lesley Curry
De nieuwe Samsung Galaxy Book Pro en Pro 360 kunnen worden gereserveerd met $ 180 Samsung-tegoed
Vorige maand kondigde Samsung zijn nieuwe Samsung Galaxy Book-line-up aan: de Galaxy...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *