Xbox Game Pass voor juli 2022 bevat vier nieuwe releases op dag één

Het is een nieuwe maand en dat betekent dat de Xbox Game Pass-catalogus opnieuw wordt bijgewerkt met nieuwe titels voor juli. Er zijn tientallen titels op Game Pass in de eerste helft van juli, waaronder vier nieuwe releases op dag één, en je kunt hieronder een samenvatting van al die titels zien, Microsoft deelt het ook op zijn website.

Titels die vandaag, 5 juli, beschikbaar zijn, omvatten de nieuwe eerste dag-release van Last Call BBS, een puzzelspel, voor pc. Yakuza 0, Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2 komen vandaag ook naar Xbox Game Pass voor console, pc en de cloud. Het werd op 31 december 2021 uit de catalogus verwijderd en is nu terug.

Juli is weer een grote maand voor Xbox Game Pass

Op 7 juli wordt DJMax Respect V, het nieuwste deel in de DJMax-ritmegameserie, uitgebracht op Xbox Game Pass voor console, cloud en pc, net als het nieuwe Day One Matchpoint: Tennis Championships voor dezelfde platforms. Dit tennisspel komt tijdens een periode van populariteit in de tenniswereld, met het grote Wimbledon-toernooi dat nu in Londen plaatsvindt.

Adventure game Road 96 arriveert op 7 juli, ook op Game Pass. Dan komt op 14 juli een nieuwe Day 1 Escape Academy-versie naar Game Pass voor console en pc, terwijl My Friend Peppa Pig die dag ook arriveert op console, pc en de cloud.

De actie-horror-platformgame Overwhelm komt op 14 juli naar Game Pass voor pc, terwijl PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls die dag ook verschijnt voor console, pc en de cloud.

De laatste nieuwe release voor de eerste dag van de eerste helft van juli op Game Pass is PowerWash Simulator voor console, pc en cloud. Deze game is precies hoe het klinkt, een videogame waarmee je de spanning en sensatie van het wassen en schoonmaken van een vies huis kunt ervaren.

READ  Het verhaal van Whiskey Mafia gaat verder met de familie van Leo op Xbox

Zoals eerder vermeld, is dit slechts de eerste golf van twee verwachte batches toevoegingen aan de Game Pass-bibliotheek voor juli 2022, dus kom de volgende keer terug voor meer titelaankondigingen.

Juli 2022 Xbox Game Pass (eerste helft)

5 juli

 • BBS laatste oproep – PC
 • Yakuza 0 – Console, Cloud, PC
 • Yakuza Kiwami – Console, Cloud, PC
 • Yakuza Kiwami 2 – Console, Cloud, PC

7 juli

 • DJMax Respect V – Console, Cloud, PC
 • Match Point: Tennis Championship – Console, Cloud, Computer
 • Route 96 – Console, Cloud, PC

14 juli

 • Escape Academy – Console, Cloud, PC
 • Mijn vriend Peppa Pig – Console, Cloud, PC
 • Tirannie – PC
 • Film Paw Patrol: Adventure City Calls – Console, Cloud, PC
 • PowerWash Simulator – Console, Cloud, PC

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als je iets koopt dat op onze website wordt weergegeven.

Written By
More from Vanessa Hale
Nieuwe Halo Infinite-vergelijking toont indrukwekkende beelden en prestaties
Halo Infinite’s tweede technische preview voor meerdere spelers ging dit weekend van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *