Moonglow Bay komt in oktober uit op Xbox en pc, wordt gelanceerd op Game Pass

Nieuws

Na de Future Games Show kondigden uitgever Coatsink en ontwikkelaar Bunnyhug een “Slice of Life” vis-RPG Moonglow Bay aan, die in oktober zijn weg vindt naar Xbox en pc.

Het nieuws komt met een nieuwe trailer met de betoverende, pittige beelden van de game en geweldige shots van de bruisende Moonglow Bay. We krijgen een glimp te zien van een soort aquarium, waar de hoofdpersoon zijn eigen maaltijden kookt met behulp van vangsten, en natuurlijk tal van visserijactiviteiten.

Moonglow Bay wordt uitgebracht op Xbox Series X | S, Xbox One, Xbox Game Pass voor console en Xbox Game Pass voor pc op 7 oktober 2021. Het kost $ 24,99 / £ 19,99 op alle platforms.

De game zal op 11 november ook beschikbaar zijn op pc via de Epic Games Store. Er is momenteel geen informatie over Moonglow Bay die naar PlayStation- of Nintendo Switch-consoles komt. U kunt uitchecken tractor onderstaand.

Moonglow Bay was vroeger het kloppende hart van de oostelijke Canadese kust totdat geruchten over fantastische en gevaarlijke wezens de visserij vernietigden. Met nog maar een jaar te gaan naar haar honderdjarig bestaan ​​en de stad op de rand van faillissement, is het aan de spelers om de ultieme wens van je partner te vervullen om een ​​bedrijf te starten en de stad nieuw leven in te blazen voordat het te laat is.

READ  Deze Dota 2-mod brengt de kampioenen van League of Legends naar Valve's MOBA

In deze jacht-RPG zullen spelers hun uitrusting upgraden, ambitieuzer jagen, leren vallen te zetten en door ijs te vissen, en natuurlijk hun vangst koken en verkopen.

Er is ook genoeg voor jou om te ontdekken, met meer dan 100 waterdieren om te ontdekken, lekkende lokale co-ops en verhaallijnen om je verslaafd te houden. Sorry voor al onze woordspelingen!

Ga je in oktober naar Moonglow Bay? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Written By
More from Max Mcgee

UK schorst Hong Kong uitleveringsverdrag en breidt China-wapenembargo uit naar de stad

Minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab vertelde maandag aan de parlementsleden dat...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *